Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW gość miał jaja, pewnie rodziny nie miał, ale kilku kumpli co go nie zatrzymali np. ten przy tym budynku jak jechał autem to kulka w łeb - 100%
A Kim nadal będzie groził Stanom zagładą. A tu pięknie widać, że wojsko widziało czym i gdzie jedzie. Wiedzieli, kiedy mniej więcej dotrze do granicy, a nawet nikt na niego nie czekał. Przejechał spokojnie, a nawet jak ugrzązł, to tamci dopiero się zbiegali. Strzelać też nie umieją, bo z takiej odległości większość amerykańskich przedszkolaków by trafiła śmiertelnie...
Nie wiem, czy jesteś świadomy tego, że nagranie pochodzi z południa. Tak wiec północ nie wiedziała, że koleżka im spierdala i nie obserwowali tego tak jak na filmiku.
A może zarażony jest jakimś chujem w dupie i teraz daje początek jakieś zarazie na półwyspie koreańskim? Chuj ich wie mają najebane grubo w dyniach .Jak dla mnie za gruba akcja ..żle to wróży .Tym bardziej że to pokazują w mediach .Panowie i Panie coś się kroi na serio.
Może i masz racje. To odnośnie tego żołnierza który spierdolił.
"Odkryliśmy pasożyta, którego nie widzieliśmy wcześniej w Korei. To pogarsza sytuację i powoduje ogromne komplikacje. Od ponad 20 lat zajmuję się chirurgią, ale jeszcze nie widziałem takiego stworzenia - powiedział doktor Lee Guk-jong."
Wszyscy wiemy skąd w World War Z wzieła sie zaraza
A może zarażony jest jakimś chujem w dupie i teraz daje początek jakieś zarazie na półwyspie koreańskim? Chuj ich wie mają najebane grubo w dyniach .Jak dla mnie za gruba akcja ..żle to wróży .Tym bardziej że to pokazują w mediach .Panowie i Panie coś się kroi na serio.
Ale jak widzisz Korea Południowa pierwsze co zrobiła to wykonali na zbiegu szczegółowe badania i podejrzewam, że nie chodziło tu o zdrowie uciekiniera, a o bezpieczeństwo kraju. To co piszesz jest bardzo prawdopodobne ze strony pojebów z północy.
w sumie jakby cos tam złego by się działo to proponuje aby Polska zadeklarowała że przyjmie 1 milion uchodżców ale same kobiety koreanki
To by byli prawdziwi uchodźcy. Ich jest mi naprawdę szkoda. Każdy kraj, który by ich ugościł, spotkał by się z wdzięcznością. Normalni, pracowici ludzie uciemiężeni z nie swojej winy. Na dodatek nie mają ropy więc demokracja na siłe nie wchodzi w grę...
w sumie jakby cos tam złego by się działo to proponuje aby Polska zadeklarowała że przyjmie 1 milion uchodżców ale same kobiety koreanki
to i owszem jednakże po
selekcji 16-30 lat
kwarantannie
specjalistycznych badaniach
szczepieniach
no i jakieś ładne a nie kurwa kindonuny
jak dla mnie to mogą być i 15 najwyżej będę hodował rok czy dwa i żeby nie było ze dwie to spokojnie utrzymam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów