📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Steam1000 napisał/a:
Ciekawe czym nagrywali i skąd mieli kamere
Gdzie Ty chłopie żyjesz?
W polskich więzeniach więżniowie posiadaja komórki, Xboxy i inne cuda.
A tutaj Brasil lub jakieś inne czerwonoskóre skurwysyny to mają wszystko co chcą. Oprócz wolności, którą trzeba sobie ukraść jak widać
za tym murem to chyba jest przystanek autobusowy
Od razu widać komu się wyrok kończy, co będę spierdalał jak za miesiąc wychodzę? Nagram se film na YT!
W sumie więzienie to taki większy zestaw escape room'ów, taki bardziej dla profesjonalistów. Ważne że ziomeczki się dobrze bawią!
Misiek_KRK napisał/a:
Gdzie Ty chłopie żyjesz?...
No raczej nie w więzieniu....
A ty z której celi nadajesz...?
zwinne monkeje
Kurwa komórki w polskim wiezienu i xboxy Placze ze śmiechu. Doinformuj sie ziomek
11 srak. podejrzewam, że to senegalska drużyna piłkarska leci na trening przed meczem z Polską.
@pilmia
W zależności od rygoru mogą mieć np. xboxy, czy inny sprzęt, byle bez bezpośredniego dostępu do neta. Zapewne za dobre sprawowanie też mógłby utargować u wychowawcy/opiekuna (nie pamiętam dokładnie jak się taki nazywał). Takie luzy zwłaszcza dotyczą cel dla nieletnich, gdzie w zależności od zachowania na legalu mają właśnie xboxa czy laptop. Wiem, bo w czasie wycieczki tematycznej z kierunku studiów widzieliśmy jak napierdalali w Fifę na konsoli.
W zależności od rygoru mogą mieć np. xboxy, czy inny sprzęt, byle bez bezpośredniego dostępu do neta. Zapewne za dobre sprawowanie też mógłby utargować u wychowawcy/opiekuna (nie pamiętam dokładnie jak się taki nazywał). Takie luzy zwłaszcza dotyczą cel dla nieletnich, gdzie w zależności od zachowania na legalu mają właśnie xboxa czy laptop. Wiem, bo w czasie wycieczki tematycznej z kierunku studiów widzieliśmy jak napierdalali w Fifę na konsoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów