📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać, że Brazylia. Trzy zostały potrącone na pasach.
up to chyba bardziej u zółtków takie akcje
a te jebane pachołki powinny dostać mandaty bo wpierdalają się na czerwonym
a te jebane pachołki powinny dostać mandaty bo wpierdalają się na czerwonym
phrontch napisał/a:
Brazylia to taki kraj, z którego nawet drogowe pachołki próbują uciec
to sobie wyobraź jak musi być obecnie przejebane w Wenezueli, że uciekają stamtąd do Brazylii właśnie...
mają fajrant to idą na piwo
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Czyli Toy Story to jednak prawda! :o
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
To wyobraqź sobie jak przejebane jest w Polsce, skoro ludzie uciekają na zachód.
Dwa z nich już zestrzelone
Powinni wylegitymować i dojebać mandaciki za przejście na czerwonym
DzidaZawodnik napisał/a:
To wyobraqź sobie jak przejebane jest w Polsce, skoro ludzie uciekają na zachód.
A do tej zjebanej Polski uciekają hindusi, Białorusini, Ruscy, Ukraińcy i czasem Litwini.
Przepierdolone. Oni durniu jebany uciekają przed taka biedą jakiej w życiu nie uświadczyłeś.
Porównywanie Polski z Wenezuelą , to trzeba mieć ładnie popierdolone w głowie
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
InnyName napisał/a:
A do tej zjebanej Polski uciekają hindusi, Białorusini, Ruscy, Ukraińcy i czasem Litwini.
Przepierdolone. Oni durniu jebany uciekają przed taka biedą jakiej w życiu nie uświadczyłeś.
Porównywanie Polski z Wenezuelą , to trzeba mieć ładnie popierdolone w głowie
Szwedzi, szwedzi nawet proszą o azyl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów