📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż zmieniam zdanie o straży miejskiej. Ja bym temu patusowi już dawno przyjebał pałą. Szacun za opanowanie.
Kurwa co za jebane bezmózgie bydło. Za takie zachowanie SM powinna im do pełna zalać zjebane ryje żelem pieprzowym. Policja powinna to codziennie o 6 rano wyciągać z barłogu i napierdalać pałami z godzinę.
W moich okolicach Straż Miejska jest zajebiście skuteczna,: nie ma picia po krzakach , zaszczanych , oplutych, zesranych , zaśmieconych chodników. przez koczujących pijusów, brudasów. Nie ma darcia ryja w dzień i w noc. Nie ma zajmowania 90% chodnika przez motopizdy. Nie ma niszczenia trawników przez motopizdy. Jest git , zapierdalają sobie na skuterach i robią łapanki po parkach i sypią się mandaciki, a jak ktoś podskakuje to patrol Policji po kilku minutach jest na miejscu i na dołek z kurwiem brudasem. . Chwała Straży Miejskiej i Policji = niech tępią wszelkiej maści brudasów, kiboli i innych patoli.
Mimo wszystko co do maski - nagrywający ma rację. Taki strażnik ma dziennie kontakt z wieloma osobami, w tym pewnie jakimiś żulami spisywanymi na okolicznych ławkach i ja bym nie chciała, żeby ktoś taki do mnie podchodził bez maski. Tyle tylko, że zamiast tej awantury zapewne wystarczyłoby proste "proszę o założenie maseczki".
Jaka patola " widzimy się w sądzie" hahahaha
Justynka99 napisał/a:
Mimo wszystko co do maski - nagrywający ma rację. Taki strażnik ma dziennie kontakt z wieloma osobami, w tym pewnie jakimiś żulami spisywanymi na okolicznych ławkach i ja bym nie chciała, żeby ktoś taki do mnie podchodził bez maski. Tyle tylko, że zamiast tej awantury zapewne wystarczyłoby proste "proszę o założenie maseczki".
Ale wiesz, że jak myjesz podłogę to woda w wiadrze nie jest do picia ?
Jak to się to ogląda, to aż z monitora jebie cebulą
Pato przewodnik, mela na chodnik.
Kurwa mać dobry kurwa mać filmik kurwa mać pozdrawiam kurwa mać
Ale plebs
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów