18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wiewór 2020-07-27, 13:52 5
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Wg jednych to wyborcy PIS, wg drugich wyborcy PO.
A wg mnie zwykła patologia. Nie przepadam za strażą miejską, ale wobec takich debili powinni mieć większe uprawnienia.

Nie. to są zdecydowanie wyborcy PiS. wyraźnie to słychać.
Wulgaryzmy, prowokowanie stróżów prawa za wykonywaną pracę, problem ze złożeniem dłuższego zdania i problem z odmianą...
Wypisz wymaluj pryma sort.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
piter210 2020-07-27, 14:19 2
I my na taką patole pierdoloną płacimy podatki, żeby te podludzie dostali 500 + na wakacje.
Zgłoś
daniel1040 2020-07-27, 16:20 2
Wiewór napisał/a:

Nie. to są zdecydowanie wyborcy PiS. wyraźnie to słychać.
Wulgaryzmy, prowokowanie stróżów prawa za wykonywaną pracę, problem ze złożeniem dłuższego zdania i problem z odmianą...
Wypisz wymaluj pryma sort.

Prawda, ani chwili nie wspomnieli o prawach gejów, nie chwalili komunizmu i wcale nie krzyczeli "konstytucja" - to nie mogą być wyborcy PO
Zgłoś
CahirAepMawr 2020-07-27, 16:37 1
Ktoś w ogóle wie o chuj chodzi, że tak ryja drą?
Zgłoś
sebito 2020-07-27, 16:37
ah ten piekny, podlaski akcent
Zgłoś
botspam 2020-07-27, 16:47 2
sebito napisał/a:

ah ten piekny, podlaski akcent

Podlaski? Przecież to małopolski akcent. Słychać dokładnie jak akcentują ostatnią sylabę. Podobnie też mówią na Podkarpaciu.

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
czorny711 2020-07-27, 16:57
petru23 napisał/a:

Za obrazę funkcjonariusza spałować powinni i do suki załadować.

To zaden funkcjonariusz, powinni po parkach psie gówna zbierać
Zgłoś
s................d 2020-07-27, 17:40 1
Widzimy się w sądzie hehehe , przecież ten debil się porządnie wysłowić nie potrafi , a gdzie jeszcze pisma sądowe wysyłać
Zgłoś
bleblebator1 2020-07-27, 18:01 1
Mam dylemat komu kibicować? Patusowi czy patusom?

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Wiewór 2020-07-27, 18:08 2
daniel1040 napisał/a:

Prawda, ani chwili nie wspomnieli o prawach gejów, nie chwalili komunizmu i wcale nie krzyczeli "konstytucja" - to nie mogą być wyborcy PO

Jesli uważasz, że domaganie się przestrzegania Konstytucji to coś złego to może trzeba się przeprowadzić na Białoruś albo do Rosji?
Tam nie ma Konstytucji więc poczujesz się dobrze.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Justynka99 2020-07-27, 18:31 1
Wiewór napisał/a:

Jesli uważasz, że domaganie się przestrzegania Konstytucji to coś złego to może trzeba się przeprowadzić na Białoruś albo do Rosji?

Mylisz się. Konstytucja jest NAWET w Rosji. Konstytucji nie ma np. w Korei Płn.
Zgłoś
S................n 2020-07-27, 18:43
Hahahahahaha co za cebula...
Zgłoś
botspam 2020-07-27, 18:46 3
Wiewór napisał/a:

A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
S................n 2020-07-27, 18:46
sedziazgred napisał/a:

Widzimy się w sądzie hehehe , przecież ten debil się porządnie wysłowić nie potrafi , a gdzie jeszcze pisma sądowe wysyłać

A potem, wysoki sądzie ja chciałem przeprosić za moje zachowanie, wzburzony byłem
Zgłoś
zieli88 2020-07-27, 19:01
Po głosie słychać ze jakiś zjebany ślązak wypuszczony z kopalni.

bla, bla, bla...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów