Wg jednych to wyborcy PIS, wg drugich wyborcy PO.
A wg mnie zwykła patologia. Nie przepadam za strażą miejską, ale wobec takich debili powinni mieć większe uprawnienia.
Nie. to są zdecydowanie wyborcy PiS. wyraźnie to słychać.
Wulgaryzmy, prowokowanie stróżów prawa za wykonywaną pracę, problem ze złożeniem dłuższego zdania i problem z odmianą...
Wypisz wymaluj pryma sort.
Wulgaryzmy, prowokowanie stróżów prawa za wykonywaną pracę, problem ze złożeniem dłuższego zdania i problem z odmianą...
Wypisz wymaluj pryma sort.
Prawda, ani chwili nie wspomnieli o prawach gejów, nie chwalili komunizmu i wcale nie krzyczeli "konstytucja" - to nie mogą być wyborcy PO
ah ten piekny, podlaski akcent
Podlaski? Przecież to małopolski akcent. Słychać dokładnie jak akcentują ostatnią sylabę. Podobnie też mówią na Podkarpaciu.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Prawda, ani chwili nie wspomnieli o prawach gejów, nie chwalili komunizmu i wcale nie krzyczeli "konstytucja" - to nie mogą być wyborcy PO
Jesli uważasz, że domaganie się przestrzegania Konstytucji to coś złego to może trzeba się przeprowadzić na Białoruś albo do Rosji?
Tam nie ma Konstytucji więc poczujesz się dobrze.
Mylisz się. Konstytucja jest NAWET w Rosji. Konstytucji nie ma np. w Korei Płn.
Jesli uważasz, że domaganie się przestrzegania Konstytucji to coś złego to może trzeba się przeprowadzić na Białoruś albo do Rosji?
A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów