18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Falką 2020-07-27, 19:01
podkarpacie wyjechało ze swojego chlewu
Zgłoś
host994 2020-07-27, 19:21
Chyba Ci dwaj są razem, taka pierdolnieta parka
Zgłoś
dEboo 2020-07-27, 19:41
5pkt karnych za źle zaparkowany samochód teraz punkty się nie kasują po roku a wy jeszcze się cieszycie i chwalicie xD Dobrze stonóg was podsumował was trzeba jebać i na was zarabiać.
Zgłoś
Bery1111 2020-07-27, 19:41
Masakra z najebanych wieśniaków którzy to nagrywali.. normalnie żal pl. Szacun dla straży za trzymanie nerwów na wodzy
Zgłoś
tomgw 2020-07-27, 20:22
do paki!
Zgłoś
Wiewór 2020-07-27, 20:34
botspam napisał/a:

A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.

A czytałeś ja chociaż raz debilu ze mówisz że jest bublem prawnym?
Ja czytałem. Nie jest bublem. Jest bardzo jasna i czytelna.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
zelek19 2020-07-27, 21:47
Ja pierdole, trawnik to nie parking, czego kurwa nie rozumie?
Zgłoś
Justynka99 2020-07-27, 21:49
botspam napisał/a:

A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.

Konstytucję można zmieniać na określonych warunkach i jest to przewidziane w samej konstytucji. To jest umowa społeczna. Zawsze można porozumieć się inaczej, ale nie można łamać, tak jak dzieje się to w Polsce w ostatnich latach.
Zgłoś
Adamam 2020-07-27, 22:02
Gadają jak romowie :/
Zgłoś
A................r 2020-07-28, 0:22 1
takich smieci właśnie powinno się palić w Auswitz, Niemcy zostawili nam cała potrzena infrastrukture, tylko odbudować trzeba troche i rozpalić piece
Zgłoś
willoo 2020-07-28, 1:02
ja pierdole, co za kurwa zjeby....
Zgłoś
suchysongoful 2020-07-28, 11:01
Jeżeli on tak na trzeźwo to do utylizacji. Jak dxiabniety to gorsze rzeczy się wygadywalo
Zgłoś
ludekp 2020-07-28, 12:29
sprawa do sądu idzie już
Zgłoś
danutta 2020-07-29, 6:43
Jakim trzeba być debilem by publikować dowody przeciw sobie w necie? Nie ogarniam...
Zgłoś
Szczypek91 2020-07-29, 12:31
Cóż za bogate słownictwo, sól tej ziemi. Strażnikowi szacun za cierpliwość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów