📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
5pkt karnych za źle zaparkowany samochód teraz punkty się nie kasują po roku a wy jeszcze się cieszycie i chwalicie xD Dobrze stonóg was podsumował was trzeba jebać i na was zarabiać.
Masakra z najebanych wieśniaków którzy to nagrywali.. normalnie żal pl. Szacun dla straży za trzymanie nerwów na wodzy
botspam napisał/a:
A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.
A czytałeś ja chociaż raz debilu ze mówisz że jest bublem prawnym?
Ja czytałem. Nie jest bublem. Jest bardzo jasna i czytelna.
A czym jest kurwa konstytucja? Kto ją stworzył? Pierdolony bubel prawny.
Tym postępowcom którzy krzyczą konstytucja nie przeszkadza domaganie się małżeństw par jednopłciowych mimo że wg tej konstytucji małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety.
Konstytucję można zmieniać na określonych warunkach i jest to przewidziane w samej konstytucji. To jest umowa społeczna. Zawsze można porozumieć się inaczej, ale nie można łamać, tak jak dzieje się to w Polsce w ostatnich latach.
takich smieci właśnie powinno się palić w Auswitz, Niemcy zostawili nam cała potrzena infrastrukture, tylko odbudować trzeba troche i rozpalić piece
Jeżeli on tak na trzeźwo to do utylizacji. Jak dxiabniety to gorsze rzeczy się wygadywalo
Jakim trzeba być debilem by publikować dowody przeciw sobie w necie? Nie ogarniam...
Cóż za bogate słownictwo, sól tej ziemi. Strażnikowi szacun za cierpliwość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów