📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podziwiam... ! taka zaciętość, ! gotujące się wnętrze ! Ile trzeba mieć samokontroli żeby nie krzyknąć do typa " i widzimy się w sądzie" po czym pierdolnąć go w telefon .. Tak żeby wszedł w zęby jak stary bilet do kasownika w tramwaju. Straż wiejska - no kurwa on to książę Windsoru.
Lata jak głupi z telefonem i jedyny szuka sensacji, bo on ma rację, to się nagrywa.
Co za pajac, jeszcze nagrywają jakimi są zjebam, na miejscu sądu bym im dojebał pierdyliard prac społecznych
co za wiesniaki ci ludzie, widac ze 500 plus biora. a starz czy policja tez powinna isc ludziom na reke z ejak kogos widza to powinni poprosic o zabranie samochodu a nie od razu o wypisywanie mandatow. a tych co nie bylo no sorry mandat zescie dostali. ludzie by inaczej na nich patrzyli a tak sa gnojeni
Wg jednych to wyborcy PIS, wg drugich wyborcy PO.
A wg mnie zwykła patologia. Nie przepadam za strażą miejską, ale wobec takich debili powinni mieć większe uprawnienia.
A wg mnie zwykła patologia. Nie przepadam za strażą miejską, ale wobec takich debili powinni mieć większe uprawnienia.
Na komisariat spasionego cwaniaczka i wytlumaczyc co wolno a czego nie.
aż ciężko oglądać takich zjebów :/
petru23 napisał/a:
Za obrazę funkcjonariusza spałować powinni i do suki załadować.
dobra zamknij pizde policjancie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów