Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech nie pierdolą, że to tacy sami ludzie, jak my.
Niech w ogóle nie pierdolą, że to ludzie.
Jebane małpy.
Ament, a nawet małpy to nie są
Niech nie pierdolą, że to tacy sami ludzie, jak my.
Niech w ogóle nie pierdolą, że to ludzie.
Jebane małpy.
To pokaz dla bogatych turystów takich co ruchają 8 latki w burdelach dla bogatych turystów. (czyli niemieckich turystów zwanych "nadludźmi" )
Takich chcą wpuścić do Polski
Ale oni pieką i zjadają siebie nawzajem. To chyba, nie jest takie źle? Muszą tylko to robić sprawniej.🤷🏼♂️
[ Dodano: 2024-08-27, 06:58 ]
Z czym pam sobie życzy mięsko?
Z hiv'em
To jest kebab średniowysmażony
[ Dodano: 2024-08-27, 07:09 ]
Nie można się z Tobą nie zgodzić . To są kurwa jakieś bestie z ptasimi mózgami. Ten gościu co srał do stawu w Katowicach to był jakiś jebany arystokrata ą ę.
To musi być fejk. Przecież nie da się zjeść surowego człowieka do chuja pana xd
W świecie zwierząt występuje kabibalizm i nie narzekają. W tym przypadku nie chodzi, żeby się posilić, ale, żeby pokazać dominację nad ciałem, bo już jest denatem. To jest aspekt psychologiczny. Mogli np zbezcześcić zwłoki. Nad nim, jako osobą już pokazali dominację, zabijając go.
Nie wiem gdzie to się stało, ale obstawiał bym jakieś Karaiby
To pokaz dla bogatych turystów takich co ruchają 8 latki w burdelach dla bogatych turystów. (czyli niemieckich turystów zwanych "nadludźmi" )
Mówi się "nazistowskich", nie "niemieckich".
Nasze krajowe szwabskie lobby bardzo na to naciska, żeby zamiast "niemieckie" mówić "nazistowskie", wyświadczmy im tę uprzejmość.
"- Myślę sobie w ten sposób. Że ile Polska miała przyjąć tych uchodźców? 7 tysięcy. No to załóżmy, że przyjmujemy te 7 tysięcy i wśród nich jest jeden kanibal. I morduje 10 Polaków i ich zjada...
Ale uratowaliśmy życie tych 6999 osób, które uciekały przed wojną - powiedziała"
I dlatego dawali im wizy. W sumie logiczne.
To też są politycy. Byli przeciwko, ale ich wpuszczali. Wałęsa też mówił: "nie chcemy ale muszem".
To czyni PiS najwybitniejszą partią polityczną naszej sceny w tym stuleciu. Mechanizmów ich działania nie rozumje nikt i wszyscy myślą, że oni kradli. A tak naprawdę zabezpieczali majątej jak Pinior, żeby nie wpadł w łapy komunistów. Większość tych milionów i tak trafiało do partii. Teraz jest zakaz wyprowadzenia majątku, więc nikt niczego tak naprawdę nie ukradnie.
Genialne.
To też są politycy. Byli przeciwko, ale ich wpuszczali. Wałęsa też mówił: "nie chcemy ale muszem".
To czyni PiS najwybitniejszą partią polityczną naszej sceny w tym stuleciu. Mechanizmów ich działania nie rozumje nikt i wszyscy myślą, że oni kradli. A tak naprawdę zabezpieczali majątej jak Pinior, żeby nie wpadł w łapy komunistów. Większość tych milionów i tak trafiało do partii. Teraz jest zakaz wyprowadzenia majątku, więc nikt niczego tak naprawdę nie ukradnie.
Genialne.
Już wróciłeś z kampusu? Zaśpiewasz nam coś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów