Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wróciłeś z kampusu? Zaśpiewasz nam coś?
Zawsze jest śpiewane. Muszę przyznać, że wszystkim strasznie się pocą dłonie. Na pewno stopy także, stąd ten dziwny zapach.
Zawsze jest śpiewane. Muszę przyznać, że wszystkim strasznie się pocą dłonie. Na pewno stopy także, stąd ten dziwny zapach.
To nie siedź pod stołem. Może jakoś inaczej zasłużysz na awans społeczny
To nie siedź pod stołem. Może jakoś inaczej zasłużysz na awans społeczny
Chyba sobie jakieś kurwa jaja robisz. Co Ty sobie myślisz, że co? Że jestem jakiś głupi? Za kogo mnie masz?
To się dowiedz, że gdyby była inna scieżka, to bym nią podążał. To jest partia wodzowska, każdy przechodził taka ścieżkę. Błaszczakowi najbardziej się pocą ręce i czoło. On się jąka, jak widzi z daleka szefa. Przy mnie skomle jak pies. Tu nie ma lepszych i gorszych, wszyscy mają tak samo.
Czyli jest po prostu uczciwie. Za to ich cenię i lubię. Za uczciwość.
To też są politycy. Byli przeciwko, ale ich wpuszczali. Wałęsa też mówił: "nie chcemy ale muszem".
To czyni PiS najwybitniejszą partią polityczną naszej sceny w tym stuleciu. Mechanizmów ich działania nie rozumje nikt i wszyscy myślą, że oni kradli. A tak naprawdę zabezpieczali majątej jak Pinior, żeby nie wpadł w łapy komunistów. Większość tych milionów i tak trafiało do partii. Teraz jest zakaz wyprowadzenia majątku, więc nikt niczego tak naprawdę nie ukradnie.
Genialne.
Z jednym się nie zgodzę - te mechanizmy są znane i stosowane od lat, w różnej formie.
Ale możemy pozostać przy swoich zdaniach.
Niech nie pierdolą, że to tacy sami ludzie, jak my.
Niech w ogóle nie pierdolą, że to ludzie.
Jebane małpy.
tylko tak gadasz, ale w glebi duszy czujesz, ze zjadlbys kawalek-zeby tylko sprawdzic czy to prawda ze smakuje jak kurczak.
@: niech nie pierdolą że oni plyna do Europy
Spora częś z nich już jest w Europie, na szczęście głównie Zachodniej.
Ale wiesz że tusk zagłosował przeciwko paktowi migracyjnemu ? Wiec przestań powtarzać jakieś głupoty
Co zrobił hahahahahahahahah? Powiedział Ci pare kocopołów pod publiczkę jak to zawsze robi hahahaha. Mówi co innego a dyma Cie w czoko .
Wczoraj coś podpisał ale KURWA sam nie wie co hahahahahaha i on tak ciągle się tłumaczy hahahah lewactwo JEBANE
A TY MU WIERZYSZ POJEBIE
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów