Filmik nagrany przeze mnie w zeszłym roku, kolega chciał spróbować wyskoczyć ze skałek, a jak się skończyło to chyba się domyślacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
sadystyczny śmiech !
rzeczywiscie sadystyczny filmik w chuj
malin71 napisał/a:
Filmik nagrany przeze mnie w zeszłym roku,
Zgubiliście się w tych górach że dopiero filmik wrzuciłeś?
Bridgwater88 napisał/a:
rzeczywiscie sadystyczny filmik w chuj
wstaw sobie w podbis Bridgwater88, hejterze
A za bekę z koleżki piwko!
@Bridgwater88 - żuj jaja
@Marllix - wrzucałem to z rok temu,ale od razu lądowało w śmieciach, możliwe że i tym razem tam wyląduje, ale jak na główną dostaje się takie gówno jak ten wardęga czy jak on tam ma, to jest cień szansy, że i mój filmik się spodoba
@Marllix - wrzucałem to z rok temu,ale od razu lądowało w śmieciach, możliwe że i tym razem tam wyląduje, ale jak na główną dostaje się takie gówno jak ten wardęga czy jak on tam ma, to jest cień szansy, że i mój filmik się spodoba
piwo za śmiech, zaraźliwy .
Livigno we Włoszech. A ile kosztuje? Zależy jaki nocleg ogarniesz, my nie mieliśmy hotelu z jacuzzi, jechaliśmy autami, było nas 20 osób, po 5 osób w aucie, więc koszta paliwa na 5 (i koszt tunelu 35euro w obie strony), mieliśmy jakieś zwykłe pokoje praktycznie w samym centrum Livigno, karnety dość drogie, ale możliwości jazdy przeogromne, przez tydzień wszystkich stoków nie zjeździliśmy chyba. Na miejscu wszystko tanie, bo to strefa bezcłowa, alkohol bajecznie tani, paliwo 1 euro za 1 litr
@up
no dobrze kolego, wszystko nam ladnie stresciles, ale ile to do huja Cie kosztowalo za tydzien czy tam dwa ?
no dobrze kolego, wszystko nam ladnie stresciles, ale ile to do huja Cie kosztowalo za tydzien czy tam dwa ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów