Antoine Lee Wedington zatrzymany na podstawie dwóch nakazów aresztowania, zdarzenie z Maryland.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cwaniak założył białą bluzkę i myślał, że się uda zmylić policjantów.
to zupelnie tak jak u nas, lokalny czarny seba zatrzymany za niewinnosc
przez ten lewacki cyrk na świecie policjanci boją się użyć środków przymusu bezpośredniego i bawią się w kosi, kosi łapki.
Ta laska brzmiała jak by była biała, i tak z czarnym się zadawać, tfuuu...
I’m human being, może mi to ktoś przetłumaczyć. nosz kurwa a kim my jesteśmy?
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
kamillo16 napisał/a:
Ta laska brzmiała jak by była biała, i tak z czarnym się zadawać, tfuuu...
Dokładnie, gdybym miał córkę i by przyprowadziła do domu czarnego, to bym się jej wyrzekł, nie miałbym już córki.
Przeciez to jest ewidentne stawianie oporu przy aresztowaniu. Na miejscu tych psow, wypelnil bym calutkie wnetrze auta tego jebanego czarnucha gazem lzawiacym. To by czarna szmata do podlogi sama sie wyczolgala ze swojego auta.
McQurwa napisał/a:
I’m human being, może mi to ktoś przetłumaczyć. nosz kurwa a kim my jesteśmy?
Biali są ludźmi, czarni są czarni. Koniec tłumaczenia.
Policja powinna później przypinać pod takie filmy skrócony odpis z kartoteki.
I'm human beeing.
I jeb. Wielokrotne włamanie z kradzieżą, dewastacji mienia, pobicia i rozróby, gwałt. Karishia w raz z rodzinką o którą tak się martwił mogła by sobie poczytać.
Btw. Dobrze że go zatrzymali bo by wrócił się by jej wybrać za to że nie wysiadła do nagrywania
I'm human beeing.
I jeb. Wielokrotne włamanie z kradzieżą, dewastacji mienia, pobicia i rozróby, gwałt. Karishia w raz z rodzinką o którą tak się martwił mogła by sobie poczytać.
Btw. Dobrze że go zatrzymali bo by wrócił się by jej wybrać za to że nie wysiadła do nagrywania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów