📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ale mają ubaw, a co a kobieta nie jest nawet świadoma tego co robi a jutro nie będzie oamiętać że opie doliła gałę paru z nich.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ale mają ubaw, a co a kobieta nie jest nawet świadoma tego co robi a jutro nie będzie oamiętać że opie doliła gałę paru z nich.
A chlop zamiast smieszkować mogł zaprowadzić ją do domu czy jakiegos hoteliku.
Wyglada mi na taka co sie zesra ze wstydu jak to zobaczy na trzezwo ... i bedzie miala racje bo wyglada idiotycznie
Są cysie jest piwko
Wygląda jak kadrowa z firmy transportowej.
Tak działa pigułka gwałtu, orzypaczcie się dobrze...
smc napisał/a:
Jeszcze pigułki gwałtu nie istniały, a pijane laski podobne (i lepsze) występy robiły.
Nie trzeba wszystkiego wyjaśniać pigułką gwałtu, jeśli można zwykłą tradycyjną gorzałą. To się nazywa "Brzytwa Ockhama".
smc napisał/a:
wy baby to chyba w każdej sytuacji musicie z siebie zrobić ofiarę, bo nawet to że się szlauf sam najebał i zaczyna dokazywać to nie może być opcja
feniks777 napisał/a:
troche to zalosne, banda przyglupow sie slini do plaskich cyckow
Płaskimi tych cycków bym nie nazwał.
biegu86 napisał/a:
A chlop zamiast smieszkować mogł zaprowadzić ją do domu czy jakiegos hoteliku.
I to by było wykorzystanie seksualne, wiesz o tym? Łatwo się jest wpie.. w poważne kłopoty. Art 198 k. k
T3RMINATOR napisał/a:
a kobieta nie jest nawet świadoma tego co robi
Twierdzisz, że poszła pić nieświadomie?
Dziwne...
Ale wbrew bredzeniu białorycerzyków - wszystko robiła świadomie.
Świadomie poszła pić, świadomie piła jak świnia, świadomie pokazywała cycyki.
W normalne w tym czasie – może na rauszu, ale lekkim – bawiły się bez konsekwencji.
Ja tam bym grzecznie spytał czy mogę zrobić motorówę, nie sądzę aby protestowała xD
Typowa relacja seksualna w prawdziwym życiu. Laska nie brzydka o wyglądzie rozsądnej panny, natomiast z charakteru zwykły szlauf i typowy suchoklates z sadola o przeciętnej urodzie, który codziennie wali gruche do panienek o podobnej urodzie, ale jak już się zdarzy okazja do ruchania, to zamiast zaciągnąć pannę w ciche miejsce i w końcu poruchać... to sam nie wie, co ma zrobić w tej sytuacji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów