Da Silva idzie w zaparte i udaje butlę gazową. Policja z USA znacznie szybciej by sobie poradziła w tej sytuacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Gdzie tam z prądem paralizatora, przecież on jest butlą gazową może wybuchnąć.
dasmo dasmo dasmo paparak paparak...masmabooo dasmoo paparakk...TRRRRRRRRRR,... Ajjajajajaajajaj....Dasmoo!!
Panika i wola walki tak silne, że nawet paralizator zdaje się nieskuteczny. Bez sensu, przecież i tak w końcu by sobie z nim poradzili. Instynkt.
Kuuuuurwa to ja mam was uczyć!? Otwierasz szafkę, oddajesz dwa -trzy strzały dla pewności (zdala od butli), zamykasz szafkę. Dziękuję
Za udawanie butli gazowej zawsze piwo
cos chujowy ten taser maja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów