Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież zarówno Brazylia, jak i reszta Ameryki Południowej, Afryka, Bliski Wschód, Kraje z okolic półwyspu Indyjskiego, jak i mieszkańcy wysp wokół Indochin, oraz mieszkańcy południowej części Europy to podgatunek. Mają czarną, lub ciemną karnację, co oznacza, że są mniej inteligentni, agresywni i śmierdzą. Widzieliście kiedyś, żeby znani naukowcy mieli sraczkowaty odcień skóry ? Bardzo rzadkie wyjątki. Prawda jest taka, że tylko biali i żółci się do czegoś nadają. Sraczkowaci i czarni to zwierzęta, z którymi jest tylko problem. Czytała Krystyna Czubówna.
I temu PANU należy się tysiące piw. Jestem za i jak jakieś ścierwo z rządu będzie chciało ukarać tego PANA za to, że napisał prawdę za rasizm to napiszę o moim żalu w internecie
Przecież zarówno Brazylia, jak i reszta Ameryki Południowej, Afryka, Bliski Wschód, Kraje z okolic półwyspu Indyjskiego, jak i mieszkańcy wysp wokół Indochin, oraz mieszkańcy południowej części Europy to podgatunek. Mają czarną, lub ciemną karnację, co oznacza, że są mniej inteligentni, agresywni i śmierdzą. Widzieliście kiedyś, żeby znani naukowcy mieli sraczkowaty odcień skóry ? Bardzo rzadkie wyjątki. Prawda jest taka, że tylko biali i żółci się do czegoś nadają. Sraczkowaci i czarni to zwierzęta, z którymi jest tylko problem. Czytała Krystyna Czubówna.
Dodał bym do tego jeszcze że podludzie zamieszkują także Ameryke Północną, Australie, Azja i prawie całą Europa. Poza Polakami bo to nadludzie są, i gdyby nei oni to by gówno było.
Kurwa Fryzjer pierdyliard piw dla Ciebie, ale któryś z chuji mi podobnych (avatar + opis)Ci zaproszenie wyśle nie ma bata i to kurwa za prawdę
Dodał bym do tego jeszcze że podludzie zamieszkują także Ameryke Północną, Australie, Azja i prawie całą Europa. Poza Polakami bo to nadludzie są, i gdyby nei oni to by gówno było.
i widzisz gadać z dupą to cie osra. ssij męski członek
W każdym razie jeśli się nie pisze o żydach to generalnie każdy u góry będzie miał to w dupie.
Widzisz i to jest rasizm. Generalizowanie. A jak doskonale wiemy, generalizują tylko idioci niezdolni do głębszego przemyślenia sytuacji. Gdybyś dodał, że "w większości"- zgodziłbym się. A tak, to nawet piwa Ci nie postawię.
Jak tam na skłcie lewaku? winko dobre?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów