📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to jest, kurier wywala paczki przez lipo?
Ja nic nie mówię, ale to kurwa już zaczyna się nudne robić idźcie z tym kurwa na srejka albo inny serwis :/
@up
Dokładnie. To było śmieszne przez dwa dni ale teraz to już rzygać się tym chce. Zabierzcie to i wyp... biegnijcie stąd.
Dokładnie. To było śmieszne przez dwa dni ale teraz to już rzygać się tym chce. Zabierzcie to i wyp... biegnijcie stąd.
kurwa moje pole, ale urwał, daj kamienia, a teraz zacznie się z dwumiesięczna szydera ze smierći hanki
swoją drogą jebał ją pies, szkoda tylko że zapoczątkowała nową fale odmóżdżenia
swoją drogą jebał ją pies, szkoda tylko że zapoczątkowała nową fale odmóżdżenia
@up
"szkoda tylko że zapoczątkowała nową fale odmóżdżenia"
To nie wina Hanki że wjechała w kartony,
to scenarzysta jest tak popierdolony.
"szkoda tylko że zapoczątkowała nową fale odmóżdżenia"
To nie wina Hanki że wjechała w kartony,
to scenarzysta jest tak popierdolony.
BongMan napisał/a:
@up
To w ogóle nie było śmieszne tylko żałosne ... dziwi mnie , że sadol się kurwi dając na główną to
Najbardziej się boje że o tej "tragedi" będzie tak długo pierdolone jak o Smoleńsku... Błagam Boże pomóż nam... ach... zapomniałem że nie istniejesz ;(
Najlepsze jest to że się sami nakręcacie i nie wiem po co. Ja jak po prostu czegoś nie mam ochoty słuchać, czytać, oglądać to omijam temat który mnie nie interesuje. A wy nawet jak wam się coś nie podoba usilnie wchodzicie w temat komentujecie. Ciekawe czy jak się pies zesra na trawniku i dobrze wiecie że gówno śmierdzi to mimo to usilnie je wąchacie?
Tak ogólnie to jest sadistic ( nazwa pochodna od wyrazu sadyzm ).
Więc sadyzm to nic przyjemnego a jak mój temat was wkurwia to znaczy że wszystko jest jak należy
Tak ogólnie to jest sadistic ( nazwa pochodna od wyrazu sadyzm ).
Więc sadyzm to nic przyjemnego a jak mój temat was wkurwia to znaczy że wszystko jest jak należy
kiedy wreszcie nadejda czasy ze wprowadza opcje karny kutas za bycie zjebem, mysle ze autor tematu jarajacy sie czyms tak nie smiesznym i zalosnym otrzymalby ich wiele
Serval666 napisał/a:
kiedy wreszcie nadejda czasy ze wprowadza opcje karny kutas za bycie zjebem, mysle ze autor tematu jarajacy sie czyms tak nie smiesznym i zalosnym otrzymalby ich wiele
Jak nadejdą to ci napiszę.
Ja natomiast nie mogę się doczekać opcji na forum:
"Blokuj dostęp do tematu napinaczom i gimbusom"
Ponoć we wszystkich szkołach w całym kraju organizowano apele, piątek dodatkowo jest dniem wolnym zarówno od pracy, jak i szkoły. Rozumiem, to dla niektórych ważne wydarzenie, wręcz historyczne, ale musimy pamiętać, że Hanka była tylko postacią z serialu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów