18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Oprócz niezidentyfikowanych obiektów latających w ziemskiej atmosferze, istnieją obiekty nagrane na orbicie przez astronautów w trakcie misji na międzynarodową stację kosmiczną

Wiele z nich można nazwać zwykłymi kosmicznymi pozostałościami po sondach i satelitach, ale niektóre odbiegają od definicji kosmicznego śmiecia.

Inwazyja

Warszawa jest lepsza niż zasyfiały kraków
Zgłoś
solteck 2012-08-11, 0:29
W archiwum X też był motyw, że kosmonauci wiedzieli ufo...
Wmówiono im, że to ruska technologia

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
danieltrcd 2012-08-11, 0:33
Kiedyś jakiś astronauta z NASA przed śmiercią powiedział, ze NASA codziennie wykrywa tysiące niezidentyfikowanych obiektów latających po orbicie, a te informacje był bardzo tajne.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-08-11, 0:38 21
Piwo za Inwazyja
Rozbawiła mnie ta emotionka
Zgłoś
d................! 2012-08-11, 2:17 5
pierdolę, ciąg dalszy historii z poprzedniego posta.

ja rozumiem, że to całkiem fascynające żeby odwiedzali nas kosmici. 500 lat odwiedziali nas aniołowie, demony, a 2000 lat temu sam syn boga - jezus!... ale kurwa proszę Cie. oglądasz filmy o kosmosie nagrywane wiertarką, w rozdzielczości 160x120, black and white żeby było fajniej i jesteś pod super wrażeniem samego siebie bo znalazłeś tak ważny argument w twojej tezie oO

kolejnego posta powinien napisać jehowy
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2012-08-11, 3:50 6
@up wolę taki argument, niż Ciebie napinającego się tutaj bez dowodów, że takiego czegoś nie ma^^ Jak dla mnie jestem pewny, że na taki ogromny kosmos jest na pewno inna forma życia niż nasza
Zgłoś
Mar0 2012-08-11, 9:01 2
@up
Może, a nawet na pewno bo wszechświat jest ogromny i przez ludzi nie zbadany nawet 1% jak nie promil.

PS. Na filmiku to na bank ruscy testują nowy sprzęt zrobiony z Lady.
Zgłoś
G................a 2012-08-11, 9:58
Ogółem sprawa wygląda tak: są to kosmiczne śmieci w 90% przypadków, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.

Btw. na filmiku nie ma tylko misji STS, a są też wstawki z misji 'Ranger'
Zgłoś
solteck 2012-08-11, 10:20 16
Gouranga napisał/a:

, w kolejnych 10% nie mam pojęcia co to jest, jednakże wątpię aby było to UFO.

UFO to właśnie jest nierozpoznany obiekt latający geniuszu

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
qwerq123 2012-08-11, 11:13
Czas się zbroić!!
Zgłoś
PanKupa 2012-08-11, 11:22 7
Jak masz więcej takich filmików to wklejaj.

@dnkn

Czekam aż ty polecisz a przestrzeń powietrzną i wyślesz mi filmik full HD z Twojej kamery poprzez WiFi, bo przecież połączenie jest wszędzie...

Zgłoś
Miles87 2012-08-11, 11:24
myślałem że coś z bukmacherką będzie.
Zgłoś
t................x 2012-08-11, 12:31 61
Zgłoś
HolyCrom 2012-08-11, 13:03 1
Nie rozumiem jak to jest, kosmiczna technologia, ludzie w kosmosie, olbrzymie nakłady finansowe, a nagranie jak z pierwszych aparatów w telefonach. O co kaman? Jeżeli wszystkie te obiekty na filmiku to kosmici, to jest ich w chuj i faktycznie jest to inwazja. Ale raczej interesujące są tylko te obiekty, które widać, że nienaturalnie zmieniają kierunek lotu.

LOL
Zgłoś
d................! 2012-08-11, 14:13
@ToPrzeciezJa
napinałem się bo za bardzo się wczuwacie.

ja tez jestem przekonany, że wszechświat jest pełen inteligentnych cywilizacji, muszą ich być miliardy, ale kurwa - nie odwiedzają nas, nie ukrywają się przed nami. jeśli udało im się pokonać te kosmiczne odległości to uwierzcie mi, muszą być parę lat przed nami, po co mieli by się ukrywać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów