18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
luja27 2020-02-16, 19:48 10
Do wora śmiecia

Luja
Zgłoś
wulfgarval 2020-02-16, 19:50 3
A Ty chcesz być nominowany do nagrody złotego szpadla czy ki chuj?

Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Zgłoś
darex99 2020-02-16, 20:12 6
Stresowaniu łosia mówię stanowcze NIE!
Zgłoś
Razner 2020-02-16, 21:00 12
Ale że łoś miał siłe takiego kloca trzymać.
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-02-16, 21:16 1
Razner napisał/a:

Ale że łoś miał siłe takiego kloca trzymać.

Skoro konie potrafią pływać z obciążeniem to czemu nie łoś?

Pewnie krowa też dałaby radę.
Zgłoś
Oponka 2020-02-16, 21:38
~T3RMINATOR napisał/a:

Skoro konie potrafią pływać z obciążeniem to czemu nie łoś?
[yo2utube]https://www.youtube.com/watch?v=ozTFW4ljc4o[/youtube]
Pewnie krowa też dałaby radę.

gdzieś był filmik udowadniający, że koń ze złym (czyt. ruskim) obciążeniem tonie także ten no... no właśnie... wnioski mogą być różne
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-02-16, 22:23
Oponka napisał/a:

gdzieś był filmik udowadniający, że koń ze złym (czyt. ruskim) obciążeniem tonie także ten no... no właśnie... wnioski mogą być różne

Co co ruscy mają do tego, chyba głowicy nuklearnej nie transprtują przez rzekę no koniu

Hehe jest dziwny film który kiedyś patrzałem, wytrzymałem 20 min to i tak o 20 min za dużo. Ascetyczny długi, bezbarwny i bez dialogów, opowiadający o prozie życia na wsi w 19 wieku. Film o koniu którego przed cierpieniem starał się uchronić Fryderyk Nietzsche widząc jak go chłop biczuje.

filmweb.pl/film/Ko%C5%84+tury%C5%84ski-2011-497211
Zgłoś
Karboksylator 2020-02-17, 0:27 5
tak się zastanawiam ilu ludzi na świecie może powiedzieć, że jeździło po rzece na łosiu...

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Hafnarfjodur 2020-02-17, 5:46 1
Teraz baby mają kolejny dowód na to , czemu faceci statystycznie żyją krócej .
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-02-17, 5:48 3
To jest po prostu skandal. Łoś też ma uczucia.
Sylwia Spurek już napisała maila do pracodawcy tego idioty. Kinga Rusin zgłosiła to do prokuratury a Robert Biedroń jutro wspomni o tym na posiedzeniu komisju europejskiej. Maja Ostaszewska już prowadzi kampanie #ZostawŁosia
Zgłoś
korax 2020-02-17, 14:17
Elf Tranduil też patatajał na łosiu
Zgłoś
Belweder 2020-02-18, 14:57
Gdyby to był koń to wszyscy by się śmiali a gdyby to był pies to już to by było na hardzie za nadmierną przemoc. Jaki ten świat jest pojebany.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
skwieradee 2020-02-19, 20:59
Na chuj się srasz o łosia? Przecież nic mu się nie stało za to numer gościu taki odjebal że gdybym tam był wtedy to bym zaszczal cala łódkę ze śmiechu. Jestem pewien że każdy by tak zareagował.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów