📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedynym zwierzęciem gorszym od policjanta z uk jest policjantka z uk. Jebane bezsensowne popychadła do nękania ludzi...ale już z czarnuchami i arabami rady nie dają.
Niech się kurwa cieszy, że to nie Polska.
Tutaj antyterroryści mylą adres, wpadają do 80-letniego dziadka, rozpierdalają mu drzwi, dziadek gleba, czoło rozjebane...
A potem rzecznik policji twierdzi: "dobrze, że mamy nagranie video, jak okaże się, że popełniliśmy pomyłkę, będziemy przepraszać"
Ręce opadają...
Tutaj antyterroryści mylą adres, wpadają do 80-letniego dziadka, rozpierdalają mu drzwi, dziadek gleba, czoło rozjebane...
A potem rzecznik policji twierdzi: "dobrze, że mamy nagranie video, jak okaże się, że popełniliśmy pomyłkę, będziemy przepraszać"
Ręce opadają...
Gdyby go odstrzelili, nagranie z telefonu skasowali to w raporcie napisaliby ze stawial opor i zaatakowal ich nozem i siema bajlando. Na te kurwy trzeba uwazac, lepiej nie ryzykowac pyskowaniem bo cholera wie na kogo sie trafi. Niejeden zostal juz zamordowany przez Policje...
Nie idzie słuchać tego pierdolenia .
W Polsce na takie UZASADNIONE bluzgi mają kurwy chyba jakiś paragraf? Nie słyszałem nigdy, by ktoś u nas wyzywał policję od pizd, szmat, kazał wypierdalać itd/p
DużyKutas napisał/a:
Gdyby go odstrzelili, nagranie z telefonu skasowali to w raporcie napisaliby ze stawial opor i zaatakowal ich nozem i siema bajlando. Na te kurwy trzeba uwazac, lepiej nie ryzykowac pyskowaniem bo cholera wie na kogo sie trafi. Niejeden zostal juz zamordowany przez Policje...
Policja w UK nie ma broni palnej, jedynie specjalne służby które musieliby wezwać, gdyby wystąpiła taka okoliczność
piter909 napisał/a:
Policja w UK nie ma broni palnej, jedynie specjalne służby które musieliby wezwać, gdyby wystąpiła taka okoliczność
Po tym nagraniu już wiemy dlaczego.
nie otwierał, nie odbierał telefonu, prawidłowa reakcja policji.
Karboksylator napisał/a:
nie otwierał, nie odbierał telefonu, prawidłowa reakcja policji.
Co ty pierdolisz? Czyli jak nie odbierasz telefonu i nie otwierasz drzwi to mozna ci wjechac na chate?
wszystkie psy to psy i kurwy jebać
A stonoga?
ejjj ekspery z sadola : malo sie znacie. Filmik oczywiscie nie od poczatku. Policja nie moze tak zrobic wjazdu - bo im sie podoba. Musza miec nakaz. Koles zapewne staral sie zatrzasnac im drzwi przed ryjem, pewnie zablokowali drzwi noga czy cos, zaczela sie przepychanka i polecial beneficiarz po telefon nagrywac. Gdyby chcieli mu zrobic wjazd to mieliby nakaz, wygladaliby troche inaczej a drzwi rozjebali by mu taranem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów