Źródło podaje, że to żołnierz został ukamienowany przez wściekły tłum.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To oni już zaczęli używać kijów i kamieni do rozwiązywania konfliktów? Brawo Afryka! Co za postęp. Jak ta ewolucja pędzi.
Zapisał się w historii jako pierwszy ukamieniowany bejsbolami
Ks.Stanisław napisał/a:
Ja bym te kije pod opał podciągnął, ale opału to oni nie potrzebują, bo po pierwsze gorąco u nich, a po drugie nie mają za bardzo co gotować.
35i napisał/a:
Ja bym te kije pod opał podciągnął, ale opału to oni nie potrzebują, bo po pierwsze gorąco u nich, a po drugie nie mają za bardzo co gotować.
Rozwaliłeś mnie hehe
Ks.Stanisław napisał/a:
35i napisał/a:
Zasadniczo to była jakaś broń palna.
Ale łapcie browarki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów