Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cz4rnuchy wołające do cz4rnucha "ty cz4rnuchu" kwintesencja spierdolenia małp... Cały ten slums podpalić i pilnować, żeby nikomu nie udało się uciec
Nie cenzuruj słowa czarnuch. O białych można mówić wszystko, więc o smoluchach głośmy prawdę. Lewaccy czarodzieje, którzy zmieniają kolory i płcie jak im się podoba nie mają tu swej mocy Ludzie są już tym wszystkim zmęczeni. Jebać nowoczesnych komuchów maczetami.
Małpa małpie małpą .
Asfalt asfaltowi asfaltem.
Murzyn murzynowi murzynem .
Diglet digletowi digletem .
jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to mozna śmiało wymieniać .
czy jak czarnuch wyzywa czarnucha od nigerów to je rasizm ?
nie, nie ma wtedy rasizmu. Rasizm jest wtedy jak powie to biały
Czarnuch czarnuchowi czarnuchem .
Małpa małpie małpą .
"Nigga' nigga' nigga'"
Czarnuch czarnuchowi czarnuchem .
Małpa małpie małpą .
Smoluch zawsze będzie smoluchem
nie, nie ma wtedy rasizmu. Rasizm jest wtedy jak powie to biały
Jak ludzie uważają, że można zmienić płeć, na niezgodną z chromosomami, to ja się identyfikuje w takim razie jako czarny, z białą skórą to będę mógł mówić nigga czarnuch itp
Nie cenzuruj słowa murzyn. O białych można mówić wszystko, więc o smoluchach głośmy prawdę. Lewaccy czarodzieje, którzy zmieniają kolory i płcie jak im się podoba nie mają tu swej mocy Ludzie są już tym wszystkim zmęczeni. j***ć nowoczesnych komuchów maczetami.
To wpisz Cz4rnuch i pokaz co Tobie wyskoczy... Strona cenzuruje automatycznie to słowo....................... Jestem tym zniesmaczony jak te bambusy na widok pracy
PS. pewnie napisałeś juz i Tobie wskoczyło murzyn
Murzyny mają naprawdę IQ szympansów.
Proszę zwrócić uwagę jak przebiega sytuacja. Bijący atakuje ostrożnie bo jest suchotnikiem i nie wie czy ofiara odda i będzie się bronić. Jak wyczuje że gościu da się oklepac bez obrony to się rozzuchwala i zaczyna go regularnie napierdalac.
Tacy sa ci murzyńscy alfa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów