Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps. nie zamierzam polemizować na forum publicznym więc w razie czego PW
Oj, tragicznie pierdolisz.
Polskę uwielbiam, miasta w, którym mieszkam po dniu nieobecności mi brakuję i na prawdę ciężko (o ile będę to robił) będzie mi się z niego wyprowadzać. Tylko, że swój patriotyzm objawiam nie tym, że nienawidzę brudasów, obcokrajowców, lewaków, żydów, masonów, nie drę ryja "chwała bohaterom (i "rzymskie pozdrowienie") a po prostu robię to, co faktycznie może wspomóc ludzi żyjących w naszym kraju - jak robię zakupy, to staram się wybierać polskie produkty, nie kupuję szlugów z mety, systematycznie oddaję krew, płacę podatki, gdy są inicjatywy, zbiórki na coś to i pieniążek rzucę, ale nie muszę do kurwy nędzy bawić się w jakiś nacjonalizm (który oprócz bycia głośnym nic nie robi).
Tylko ,że według Twoich kategorii jestem lewakiem, bo nie mam nic przeciwko brudasom, rumunom, żydom, masonom i wszelakim innym osobom, które określenia mają pejoratywny wydźwięk w ustach nacjonalisty. Nie chodzę na marsze, a ten marsz ONR'u czy czego tam innego też bym blokował. Bo jeżeli ktoś musi manifestować swój patriotyzm w taki a nie inny sposób, to jest po prostu śmieszny.
Pozdrawiam.
edgar@
Oj, tragicznie pierdolisz.
Polskę uwielbiam, miasta w, którym mieszkam po dniu nieobecności mi brakuję i na prawdę ciężko (o ile będę to robił) będzie mi się z niego wyprowadzać. Tylko, że swój patriotyzm objawiam nie tym, że nienawidzę brudasów, obcokrajowców, lewaków, żydów, masonów, nie drę ryja "chwała bohaterom (i "rzymskie pozdrowienie") a po prostu robię to, co faktycznie może wspomóc ludzi żyjących w naszym kraju - jak robię zakupy, to staram się wybierać polskie produkty, nie kupuję szlugów z mety, systematycznie oddaję krew, płacę podatki, gdy są inicjatywy, zbiórki na coś to i pieniążek rzucę, ale nie muszę do kurwy nędzy bawić się w jakiś nacjonalizm (który oprócz bycia głośnym nic nie robi).
Tylko ,że według Twoich kategorii jestem lewakiem, bo nie mam nic przeciwko brudasom, rumunom, żydom, masonom i wszelakim innym osobom, które określenia mają pejoratywny wydźwięk w ustach nacjonalisty. Nie chodzę na marsze, a ten marsz ONR'u czy czego tam innego też bym blokował. Bo jeżeli ktoś musi manifestować swój patriotyzm w taki a nie inny sposób, to jest po prostu śmieszny.
Masz za to wódkę, co najmniej 0,7.
Bo w naszym kraju brakuje umiarkowania, w każdej dziedzinie życia. W religii, w polityce, wszędzie.
Każdy taki głos podnosi na duchu, że są jeszcze Polacy nie popadający w skrajności i rozumiejący, co znaczy patriotyzm. Zwłaszcza patriotyzm w stanie pokoju, kiedy nie wystarczy się między sobą napierdalać, a trzeba żyć godnie.
Jak widzę "patriotów" na każdym kroku kaleczących język ojczysty, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Banda hipokrytów, ot co.
A tych debili co trzymają zdjęcie Romana Dmowskiego do góry kołami to bym za cipki powiesił (bo jaj to oni na pewno nie mają). Postudiować trochę historię gimbusy jebane. Dmowski, Korfanty, Witos i wielu innych, którzy budowali ten kraj zasługują na szacunek. Kurwa dokąd ten kraj zmierza, jeśli patriotyczny marsz jest atakowany przez tęczowe oddziały gejów, hymn jest wygwizdywany, a ludzie zasłużeni dla historii Naszego kraju są opluwani ?
Podoba mi się komentarz Kukiza :
(...) To środowiska lewackie, gejowskie i anarchistyczne postanowiły zrobić kontrmanifestację, chociaż nie przypominam sobie, żeby o niepodległość Polski walczył jakiś pułk pod tęczowym sztandarem. (...) Mam poglądy prawicowe i ten marsz był dla mnie swoistego rodzaju odtrutką na ...bezideowość i skundlenie obyczajów, jakie widzę w SLD i, niestety, w mojej - kiedyś - Platformie Obywatelskiej, która coraz bardziej mentalnie do SLD się upodabnia.
A antifa jako nazwa to tylko przykrywka. ładnie brzmi nieprawdaż ? Ja sam jestem antyfaszystą, jak i większość z Nas, więc ta nazwa pozwala ludziom się z nimi utożsamiać. Tak na prawdę to są rewolucyjni komuniści i czczący Lenina anty patrioci. Szambo i gnój.
Jako ciekawostkę jełopy powiem wam, że RNR Falanga (protoplaści dzisiejszego ONR'u) byli zagorzałymi przeciwnikami hitlera, więc nie pierdolcie.
Jestem narodowcem i chuj mnie to obchodzi co te lewarki mówią, ale jeżeli już coś to
"lepiej być faszystą niż pedałem", rzekła A.Mussolini. Faszyzm to nie nazizm, lewackie cioty.
dzisiejsi nacjonaliści w większości wywodzą się z subkultury nazi-skinheadów, która jako moda z zachodu przyszła do nas w latach 80. wtedy jawnie hajlowali, uważali hitlera za autorytet i nazywali siebie narodowymi socjalistami. ale w biegiem czasu zamarzyła się niektórym głowom kariera polityczna i przypomnieli sobie, że polska ma romana dmowskiego i tradycję nacjonalistyczną, więc wygodniej będzie nie nazywać siebie nazistami.Każdy uważający nacjonalistów za nazistów powinien się rozpędzić i przypierdolić głową w mur, najlepiej kilka razy... polecam też jakąś encyklopedie, sprawdzić znaczenie słów nacjonalizm, faszyzm i nazizm (nie, to nie to samo ). Patrioci są źli, wiem, gdyby nie oni kurwa to nie byłoby dziś Polski, niebyłoby komu walczyć, każdy by miał na to wyjebane bo przecież pod zaborami też jest fajnie, no i tych wstrętnych polskich nazistów by nie było, nikt by nie pamiętał że było coś takiego jak Polska. Ale co wy lewaki możecie wiedzieć o miłości do kraju, blokujecie manifestacje patriotyczną stojąc na ulicy w kolorowych ciuchach, grając na bębenkach i wygwizdując narodowy hymn, waszym priorytetem jest tolerancja dla homo i nie dla rasizmu, w dupie macie własną ojczyznę, kraj w którym żyjecie. Żenada.
określenie "nazista" w stosunku do nacjonalisty bierze się właśnie stąd, że większość z was to kibole i skini, którzy nie raz krzyczeli "heil hitler". ile jest u was ludzi w średnim wieku?
ruch narodowy w polsce to:
1. stare dziadki pamiętające czasy przedwojenne
2. starzy komunistyczni działacze (jak np. Maciej Giertych - współpracownik Jaruzelskiego), którzy po '89 przypomnieli sobie, że są narodowcami
3. subkulturowcy - czyli łysa reszta
a tak btw. jeśli tak bardzo chcesz rozróżniania nacjonalizmu od nazizmu, to czy potrafisz wskazać różnice pomiędzy: trockizmem, demokratycznym socjalizmem, leninizmem, anarcho-syndykalizmem, anarcho-komunizmem, demokracją uczestniczącą i socjaldemokracją?
czy wszystkich, którzy się z tobą nie zgadzają nazywasz po prostu lewakami i komuchami?
jebie mnie to
ps. nie zamierzam polemizować na forum publicznym więc w razie czego PW
Ostatnio wasz żydolewacki guru tzw. michnik
Michnik nie jest moim guru. to że teraz mieliśmy wspólnego wroga, nie czyni nas przyjaciółmi.
prawda jest taka, że ta cała Gazeta Wyborcza i elity rządzące z nią związane przez 20 lat polskiego kapitalizmu wyrządzili temu krajowi więcej szkód niż jacyś zjebani naziole w śmiesznych koszulkach paradujący raz do roku z pochodniami.
odcinam się od GW, nie chcę mieć z nią nic wspólnego, nie czytam tego gówna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów