Nie możemy zapominać o naszej historii, w której zgineło tylu Polaków a potem solidaryzować się z ukraińcami którzy nawet do tej zbrodni się nie przyznają
Nie możemy zapominać o naszej historii, w której zgineło tylu Polaków a potem solidaryzować się z ukraińcami którzy nawet do tej zbrodni się nie przyznają
A Żołnierze Wyklęci to co? Mało to Białorusinów, Ukraińców i Żydów wymordowali? Wy pierdolone zakłamane skurwysyny? ŻW to ta sama liga co banderowcy. Macie pretensje, że Ukraińcy oddają im cześć, tymczasem większość z Was utożsamia się z mordercami ZW. No i co z tego, że walczyli z komunizmem, jak mordowali cywili.
Toś jebnoł porównanie.Podczas Rzezi Wołyńskiej zamordowano bestialsko 50-60 tyś Polaków i za pomoc im ok 2 tyś Ukraińców w taki oto sposób
dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowan...
Więc co Ty porównujesz ? Podaj dowody,że ŻW zabili tyle osób i w taki okrutny sposób.Owszem zabijali ale przeważnie tych którzy kolaborowali z okupantem (czytaj armią radziecką) albo zabijały bandy które podszywały się pod ŻW aby w ten sposób zniechęcić ludzi do pomocy. W moich okolicach działał Łupaszko przyjedz porozmawiaj z ludźmi chociaż ich już co raz mniej złego słowa na niego nie powiedzą .
Czy ja kuhwo bronię Ukraińców? Opisałem hipokryzję drugiej strony. Nie, nie czytam w myślach, ale jak tutaj ostatnio przewinęło się kilka wątków o ŻW, to większa część waliła z podniecenia konia. Nasi próbują wyegzekwować czegoś od nich, sami mając nasrane pod nogami, właśnie tym, że bronią dobrego imienia swoich "bohaterów". Cała ta sytuacja jest pojebana i nie pochwalam dumy nazionalistów ukraińskich z UPA. Po chuj szczekasz, skoro nie kierowałem tego do Ciebie i osób Tobie podobnych?
Nazywasz mnie pseudo-historykiem? Ja Cię nazwę człowiekiem o słabych procesach myślowych.
Argumentum ad personam wsadz sobie w dupe. Odpisalem na twoj debilny post przez stwierdzenia takie jak - ostatnio, wiekszosc z was itd, co ty kurwa TVN jestes ?? Ja nazwe ciebie, pseudo poszukiwaczem prawdy o uposledzonych procesach logicznych.
„marność nad marnościami i wszystko marność".. Nie możemy zapominać o naszej historii, w której zgineło tylu Polaków a potem solidaryzować się z ukraińcami którzy nawet do tej zbrodni się nie przyznają.
Po pierwsze, o naszej a nie Twojej kacapski agencie.
Po drugie, Niemców też musimy nienawidzić, Turków, Bułgarów, Szwedów, długo by wymieniać.
Najważniejsze że nienawidzimy Twoich zleceniodawców i to nas łączy.
Z tym UPA jest tak samo jak z SS. Tylko tępe gimbusiarstwo próbuje wojować z przeszłością po której pozostał już tylko smród który wystarczy rozwiać, lecz debile wolą je wąchać i się wkurwiać, że śmierdzi. Nie można zapominać o przeszłości kraju ale nie można też mierzyć ludzi tą samą miarą jak w czasach wojny.
Różnica jest taka,że państwo Niemieckie tych co nawiązują do tradycji SS próbuje jednak tępić a nie promować.Przynajmniej oficjalnie.
A Żołnierze Wyklęci to co? Mało to Białorusinów, Ukraińców i Żydów wymordowali? Wy pie**olone zakłamane sk***ysyny? ŻW to ta sama liga co banderowcy
A co to za kurwa ? Banderowiec czy komuch ?
Co zaś do wyzywania od kacapskich agentów i innych takich - spoko. Będzie bida z nędzą, taki gaz już ponad 100 zł za butlę,nawozy droższe jak to co można uzyskać z pola a wy jeszcze chcecie zakazu ropy i gazu sprowadzać czy sprzedawać cokolwiek do rosji.
Fakty sa takie,że wy już atakujecie do spółki z ukraińcami kierowców polskich ciężarówek "bo ukraina". Wy chcecie Polskę rozpierdolić byle tylko "dokopać ruskim". Was w interesie Polski należałoby wysłać wszystkich na tą waszą Ukrainę żebyście walczyli z ruskimi albo samodzielnie zaj***ć idioci.
Ja tam pierdolę,kłócił się nie będę bo nie ma po co i tak ani jednego debila nie przekonam.
jakoś nie przypominam sobie by to ukraincy zajęli nam wschodnie kresy 17 września i jakoś nie przypominam sobie ze to ukraincy zgotowali nam 50 lat biedy i socjalistycznego zadupia...
A tu powiem tylko tyle - Ukraińcy byli częścią ZSRR tak samo jak ruscy ale ZSRR to tak naprawdę rządzili żydzi. Zresztą w otoczeniu Putina jest żydów sporo,a Zełeński też żyd i cała ta napierdalanka to jest po to żebyście debile nie mieli papu albo żeby was brakiem papu postraszyć chociaż wy pierdoleni idioci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów