Tak jest. Jak są tacy bitni to na front. Wszystkich tych szkalujących bym wysłał na front. Może dowiedzieliby się dlaczego tam nie chcą być.
Skoro oni mają w dupie swój kraj, rozbijają się u nas dobrymi furami i imprezują, jakby wojny nigdy nie było, to dlaczego inne kraje się w ogóle tym przejmują? Nie dałbym nawet złamanej złotówki na skurwysynów, dopóki najpierw sami by nie pokazali, że zależy im na zmianach! Ale oni mają gdzieś tą swoją Upadlinę.
Wiesz, jaka jest różnica pomiędzy nami? Ty wiesz, co dzieci pierdolą w Internecie, a ja wiem, co ludzie mówią poza siecią. Nie moja wina, że jesteś zakompleksionym szczurem, który w swojej piwnicy myśli, że jest kimś. Błąd, jesteś mięsem w worku i chuja dla innych znaczysz.
Szkoda krwi, żeby przelewać za zdrajców, za polityków ginąć nie będą? Ty dalej tłumoku nie rozumiesz, o czym mowa. Wyjebane mam na całą politykę czy jeden złodziej, czy drugi jest przy korycie, to jedna banda kurew śmiejąca się z idiotów, którzy bronią tych czy tamtych. W momencie, gdy wróg przekracza granicę mojego kraju, przestaje istnieć tfusk, kaczor czy inny odmieniec. Nie bronisz decyzji rządu, tylko swojej Ojczyzny, wolności i rodziny, czyli tego, co nasi przodkowie bronili przez tyle lat. Na szczęście prawdziwi Polacy mają we krwi walkę o swoje, a pizdy twojego pokroju zostaną rzucone na mięso armatnie.
Czy to wróg przekracza granice zależy od ukladów i układzików, więc to czy masz w chuju jednego czy drugiego znaczy NIC.
"Wróg" ma takie same wtf po drugiej stronie barykady. Banda ludu...wy brońcie w imię wolności i ojczyzny, a wy drudzy aktakujcie w imię ojczyzny i wolności. Jeszcze wczoraj byście wódke pili jako nieznajomi, a dziś bijecie się bo ktoś wam tak powiedział.
Pojebane w chuj.
Kolejny który nie wyciągnął ukrofaszystowskiego chuja z ust 😀 Wolę być napierdalany przez polskich sebixów niż przez ukrofaszystowskich przybłędów (Bo tak niedługo będzie, oni mają znać swoje miejsce w szeregu). A jeśli powiesz, że jestem pojebany, to zobacz co się dzieje na zachodzie. U nas za kilka lat będzie to samo 🥳 Po za tym, jeśli plujesz na swój naród to wypierdalaj. A pfu 😎
To, że wy tam w ONR na obozach przyjmujecie knagi innych nazioli do mordy, to nie znaczy, że każdy tak ma. Już Roman Dmowski (prawdziwe imię: Rumun Dymański) mówił, że najbardziej męski jest seks między dwoma mężczyznami. Na zachodzie póki co polaczki zaczynają doganiać murzynów w ilości przestępstw. Jesteście tylko o jeden odcień gówna lepsi niż te dałny. Pluję tylko na takich polaczków jak ty, polskie ścierwo w dupę jebane.
I właśnie dlatego, jak ruscy tu wejdą, to albo spierdolę na ten zgniły zachód, albo zostanę i będę kolaborował z okupantem, donosząc na polaczkowych zjebów. Ha tfu wam w pyski. Chuj warci jesteście.
Ale jak któryś w końcu wyląduje z 40 cm nożem w odbycie na oiomie to będzie skowyt i płacz że jest szykanowany i dyskryminowany przez obcokrajowców. Żenada
Jak zwykle ukry niewinne... Ja już nie raz słyszałem tą ich cichą muzykę...
Zapewne było tak : Napierdalali te swoje wycia z głośnika na maksa, podeszli Polacy by przyciszyli. ukry zaczęły pyskować zamiast to zrobić i wypierdalać = efekt widać na filmiku.
Ta wersja jest najbardziej prawdopodobna bo ukr zwoje gorzkie żale zaczyna od tego że muzyka cicho grała.... taaaa...
I to był powód że wszystkich ludzi w okolicy po nocy wkurwiali rozjebaną muzą, a sebki ich tylko wyjaśnili...
Dodatkowo za tym przemawia to że sebki zajebały im głośnik (by ludziom dali spać) bo gdyby chcieli ich skroić to zabrali by im telefony( ten co nagrywa). A tu ewidentnie zajebali tylko głośniki bo chodziło o zakłócanie ciszy nocnej przez młodych ukrów.
To można wywnioskować z kontekstu tego zajścia. To jest moja wersja, mogę się mylić ale jest to dla mnie najbardziej wiarygodne na tą chwilę.
Nie pochwalam ale rozumiem
Ja też w tą wersję wierzę bo te kurwy się panoszą i prują do ludzi łażą po mieście i dupy zaczepiają a jak mają na nich wyjebane to je leją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów