18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Od autora przetłumaczone-"siedzieliśmy spokojnie przy altance muzyka grała cicho nagle podeszło 7-10 pijanych Polaków spytali sie "ukrainiec?" Odpowiedzieliśmy "tak" dostaliśmy trzy mocne ciosy, ukradli również głośnik JBL.

Zgłoś
aawwss 2024-10-01, 22:36
Wpierdol by od chopakow z frontu dla zachety do walki o swoj kraj
Zgłoś
Pie-sse 2024-10-02, 0:09 2
Pierdoli cos tym psim haukaniem to niech spierdala
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2024-10-02, 0:14 1
a zaczeło się od niewinnych napisów na autobusach... nie śpią na laurach, nie zasypują gruszek w popiele, tylko ostro zadziałali. Niech żyje Gdańsk!

Zgłoś
Pedator 2024-10-02, 5:19 3
W ramach przeprosin dać mundur, karabin i wysłać na front do walki z kacapami.
Zgłoś
eliveruss 2024-10-02, 5:26
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Jak zwykle ukry niewinne... Ja już nie raz słyszałem tą ich cichą muzykę...
Zapewne było tak : Napierdalali te swoje wycia z głośnika na maksa, podeszli Polacy by przyciszyli. ukry zaczęły pyskować zamiast to zrobić i wypierdalać = efekt widać na filmiku.
Ta wersja jest najbardziej prawdopodobna bo ukr zwoje gorzkie żale zaczyna od tego że muzyka cicho grała.... taaaa...
I to był powód że wszystkich ludzi w okolicy po nocy wkurwiali rozjebaną muzą, a sebki ich tylko wyjaśnili...
Dodatkowo za tym przemawia to że sebki zajebały im głośnik (by ludziom dali spać) bo gdyby chcieli ich skroić to zabrali by im telefony( ten co nagrywa). A tu ewidentnie zajebali tylko głośniki bo chodziło o zakłócanie ciszy nocnej przez młodych ukrów.
To można wywnioskować z kontekstu tego zajścia. To jest moja wersja, mogę się mylić ale jest to dla mnie najbardziej wiarygodne na tą chwilę.
Nie pochwalam ale rozumiem

Mieszkam w dzielnicy tuż obok centrum Gdańska. Non stop piątek-niedziela cała noc napierdala muzyka w parku, latają szklane butelki, szczają po krzakach, do tego są bijatyki i inne różne kwiatki. Problem w tym, że przekleństwa tam lecą jedynie nasze 'narodowe'.

Pewnie i tutaj jak zwykle paczka sebixów się schlała i szukała zaczepki. Ha tfu na wszystkie sebixy, co są mocne tylko w grupie albo/i startują do jakichś losowych ludzi na ulicy, co się nigdy nie bili.
Zgłoś
LongTrail 2024-10-02, 6:33 1
Fuck them
Zgłoś
mieszał 2024-10-02, 7:41 1
Na wojne z kurwy syny, wont!
Zgłoś
JenkinsPerkins 2024-10-02, 9:36 3
W parkach w Warszawie to samo , grillowanie i sluchanie na maxa glosno muzyki po nocach , bardzo dobrze sie stalo , niech wracaja do siebie
Zgłoś
Muszyz 2024-10-02, 10:01
Bez powodu nie wolno nikogo bić... Widać że działa dobrze ruska propaganda
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2024-10-02, 10:03
mieszał napisał/a:

Na wojne z kurwy syny, wont!

Tak jest. Jak są tacy bitni to na front. Wszystkich tych szkalujących bym wysłał na front. Może dowiedzieliby się dlaczego tam nie chcą być.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-02, 10:11 4
rafal560 napisał/a:

Typie, ale gdzie ja napisałem, że Indie i Afryka są w UE? 😆 Może jeszcze napiszesz, że Ukrofaszyści to uczciwi ludzie 😆 Myślałem, że jesteś w podziemiach, ale teraz to jesteś kilometry niżej 😀

Jeszcze nie poznałeś zmywaczka? Na szczęście parch gnije gdzieś z ciapatymi w UK, a do nas tylko dociera jego zawodzenie
Zgłoś
abstract667 2024-10-02, 10:16 2
Wypierdalać na front, tam mordy będą mniej obite.
Zgłoś
P4GER 2024-10-02, 16:46
Najlepiej chudym wpierdolić w dziesięciu. Jedni drugich warci
Zgłoś
xMichaUx 2024-10-02, 19:35
Ten łysy chuj widać że prawdziwy kurwa ukr banderowiec......
W PIZDE i na gaz z kurami......
Zgłoś
rayananer 2024-10-02, 19:57
hehe, u mnie pod domem obok auta tez sluchali po cichu muzyki.. do dzis nie widzialem zadnego z nich, a bylem sam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów