Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja to nie wiem, co się dzieje z tą młodzieżą dzisiaj. Wbijasz w taką 8 osobową grupę 15/16 latków i z bluzgami każesz im wyłączyć ten jebany płaczący rap, bo tak napierdalają głośno, że w parku nie idzie nawet przez telefon pogadać... i co? Łby spuszczają, wyłączają muzykę i nawet nie każą ci spierdalać.
Kurwa, a wyglądam tak przeciętnie, że już bardziej się nie da. Żadnej agresji, żadnych emocji i żadnej woli postawienia na swoim w nich nie ma.
Jak tak dalej pójdzie, to na starość ukry będą nas jako seniorów kopać jak tego małolata po łbach w biały dzień.
Jenańce pozują na drillowców, a w życiu jeden z drugim nawet klapsa od starego nie dostał...
No, kiedyś starzy spierdalali na około, jak siedzieliśmy grupą na ławce.
Zachód ma czarnych niggerów, my mamy białych niggerów
Mam nadzieję że nie stosujecie podwójnych standardów wobec Polaków za granicą, bo w takim UK czy Holandii takie akcje ze strony naszych rodaków to codzienność. Ich też wyślijcie na jakiś front wojny z LGBT czy co wam tam jeszcze spokoju nie daje,
Każdy Polak mężczyzna powinen mieć broń aby w takich sytuacjach wymierzać sprawiedliwość.
Dla banderowskich qrew nigdy litości bo litość to zbrodnia.
Dlatego pytanie gdzie ci wszyscy prawilniacy sebixy kibole?
No jak to gdzie? Tu się prują, na Sadolu.
zawsze nosisz swojego hdra w kapielówkach nad jeziorem?dlatego w tych czasach noszę przy sobie legalnego hdr 68 z amunicją indominus który potrafi zabić z 2 metrów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów