Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapraszam cie do egzotarium w sosnowcu. Niestety sam musisz za bilet zaplacić. Potem skoczymy do macka obok i wyprawimy ci urodziny z Ronaldem Mc Donaldem.. Cale spotkanie zwieńczy kolacja u mnie, po której pokażę ci jak byc prawdziwym mężczyzną. Wszystko to bezie cię kosztować jedynie 40pln (tyle co za bilet do egzotarium)
Ja chcę do palmiarni i wiwarium, ale nie mam tyle pieniędzy.
Co do ekipy gorola to nie mozna zapraszac do grupy otwartej. Wpadnij kiedy chcesz, znajdziesz tu takich samych anonimowych homoseksualistow oraz otrzymasz wsparciez. Jestes gotowy na pierwszy krok, w ktorym przyznasz sie do bezsilnosci wobec swojej orientacji seksualnej i zapragniesz zaprzestac być krypto-gejem?
A obiecywałeś, że już będziesz grzeczny, a jednak powoli wracasz do bycia tym niemiłym śmigiełkiem na posyłki co kiedyś
Ja chcę do palmiarni i wiwarium, ale nie mam tyle pieniędzy.
A obiecywałeś, że już będziesz grzeczny, a jednak powoli wracasz do bycia tym niemiłym śmigiełkiem na posyłki co kiedyś
Ależ jestem grzeczny. Co niegrzecznego jest w chęci niesienia ci pomocy? Stowazyszenie oferuje ci pelną anonimowość.
Ależ jestem grzeczny. Co niegrzecznego jest w chęci niesienia ci pomocy? Stowazyszenie oferuje ci pelną anonimowość.
Odmówiłem wtedy, nazywając was... (muszę przyznać, że też byłem niemiły) i odmawiam teraz. Ale dziękuję za dobre chęci.
Odmówiłem wtedy, nazywając was... (muszę przyznać, że też byłem niemiły) i odmawiam teraz. Ale dziękuję za dobre chęci.
Rozumiem, wiem że orientacja może być powodem do wstydu. Jak będziesz gotowy zapraszam.
Kurwa rzucić wam jakiś pedalski filmik i sracie się jak pojebani, że upaina to że upaina tamto, nie ważne czy polak czy szwed jak zasłużył na listwę to zasłużył i tyle w temacie.
Kurwa, jak na ruską swołocz, mądrze gadasz.
Jak powiedział kiedyś mój stary
-ręce w łokciach wam kirwy popękają !
twoj stary to pedał i wsiok
Kurwa, a wyglądam tak przeciętnie, że już bardziej się nie da. Żadnej agresji, żadnych emocji i żadnej woli postawienia na swoim w nich nie ma.
Jak tak dalej pójdzie, to na starość ukry będą nas jako seniorów kopać jak tego małolata po łbach w biały dzień.
Jenańce pozują na drillowców, a w życiu jeden z drugim nawet klapsa od starego nie dostał...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów