Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AdrianoItaliano 2024-12-10, 15:08 10
Za 3 miesiące go wypuszcza. Każdy obcokrajowi3c jest bezkarny a ty pójdziesz siedzieć za brak 10zl w rozliczeniu. Głosujcie na tęczowego Rafałka! BedIe lepiej
Zgłoś
POLAKZKRWIIKOSCI 2024-12-10, 15:28 8
Jebac was k🤬y ukraińskie !
Zgłoś
gregggoo 2024-12-10, 15:28 5
dziadek bylby z niego dumny
Zgłoś
Hajzenberg 2024-12-10, 15:33 5
Yebać was ukry
Zgłoś
kamilja 2024-12-10, 15:33
Antymajka napisał/a:

Imigrant w wieku poborowym, z kraju, który toczy wojnę, pobił dotkliwie niewinną, starszą kobietę. Jakiej ekwilibrystki słownej użyją obrońcy imigrantów w wieku poborowym z kraju, który jest w stanie wojny, by ten atak usprawiedliwić…

On to zrobił w akcie desperacji. Bo ten niedobry Putin okupuje jego kraj a on na obczyźnie to ciężko przeżywa.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-10, 15:35 6
Kacap a nie Ukrainiec. Oni się niczym nie różnią. Jedna wielka dzicz, ta sama krew, ta sama mentalność.
Zgłoś
N0laan 2024-12-10, 15:35 1
widocznie sobie zasłużyła szmata
Zgłoś
RobDeMay 2024-12-10, 15:39 7
POLTERGAIST napisał/a:

Teraz czekamy na obronców banderowSSkich patusów, którzy będą pisać, że Polacy tez bijO a babka zapewne sprowokował bójkę a biedny mykola tylko się bronił i ma traumę od dzielnego bronienia upadlinu.

Jakoś się zadni nie zlecieli

Velture napisał/a:

Zaraz będzie, że to gruzini.

Ja p🤬le ale wy jesteście zj🤬i. Wielkimi literami jako główny artykuł na wp że pobil 35 letni Ukrainiec. Zachowujecie się jakbyście chcieli żeby tak było żebyście mieli czym karmic swoje piwniczne zj🤬ie.

C🤬jowi grozi 5 lat więzienia i to mnie rozp🤬ala bo powinien trafić na front w miejsce gdzie na pewno zdechnie, a nie ze my tą k🤬e teraz będziemy utrzymywać
Zgłoś
K................s 2024-12-10, 15:47 1
JG800 napisał/a:

Wyj🤬 wszystkich banderowców z Polski, póki jest jeszcze na to czas.

uwazaj bo znowu dostaniesz bana jak ja na kilka dnil, zacząc od sadistica gdzie są ukrainscy admini
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-10, 16:04 3
Jako domniemany lokalny ukrofil przyznam, że jest to występek nie do obrony
Zgłoś
Hajzenberg 2024-12-10, 16:18 8
N0laan napisał/a:

widocznie sobie zasłużyła szmata

Tak możesz do matki swojej powiedzieć jak cię urodziła
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-10, 16:35 7
Ukraińców powinni wyp🤬alać za jakiekolwiek złamanie przepisów kk. Przydadzą się im do kopania okopów.
Zgłoś
tarcer123 2024-12-10, 16:38 3
Jakby tego było mało ukraińskie dzieci biorą 800+ z naszych podatków... A kasy np. na służbę zdrowia brakuje. Ja tego wszystkiego już nie rozumiem.
Zgłoś
arcan86 2024-12-10, 16:48 2
Ciśnienie mi podnosicie. Ide na harda baby z k🤬sami pooglądać.
Zgłoś
F................n 2024-12-10, 16:56 1
W takich przypadkach to napastnika zamykają w więzieniu ale nie po to żeby poczuł karę ale dla tego żeby c🤬ja chronić przed wk🤬ionym synkiem.
A mama i tak pewnie nie powie za co oberwała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem