Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyj🤬 wszystkich banderowców z Polski, póki jest jeszcze na to czas.
Za darmo nie dostała 😉 A tak serio mam nadzieję że w przyszłym tygodniu debil wyląduje już na froncie w Donbasie
Musisz uważać bo za wstawianie takich zdjęć i takich tez będą Cie debile od Ruskich onuc wyzywać.
J🤬 ukrainców.
Zaraz będzie, że to gruzini.
Tak trudno wprowadzić jakiś zapis że każdy taki sk🤬iel wylatuję stąd na kopach tam skąd przybył? Byłoby o wiele lepiej a i więcej miejsc pracy by się znalazło dla Polaków.
Ta, bez powodu na pewno.
(Musiałem bo to sadol...)
Mnie najbardziej boli i zastanawia co to ścierwo banderowskie (bo tylko banderowcy napadali na bezbronne kobiety i dzieci ) robi u Nas w Polsce !!!???
Przecież to ścierwo od dwóch lat powinno być w okopach !!!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Mnie najbardziej boli i zastanawia co to ścierwo banderowskie (bo tylko banderowcy napadali na bezbronne kobiety i dzieci ) robi u Nas w Polsce !!!???
Przecież to ścierwo od dwóch lat powinno być w okopach !!!
Poczytaj o aferze podkarpackiej
Agitacja wobec Ukraińców, nie dajcie się nabrać
Widać że prowokowała biednego dezertera z UPA
Bodnar jako owoc przesiedlenia starego banderowca w akcji Wisła umorzy. A w tefałen wyjaśnią, że ta pani wspiera kremlowską narrację.
Nie no po takim oklepie mieć operację parę godzin mi prawie łapy ucieli raz to powiedziali że na SOR się nie daje bo za młody jestem i sam się zagoi coś mnie tu lipton tea ice tea pachnie
Imigrant w wieku poborowym, z kraju, który toczy wojnę, pobił dotkliwie niewinną, starszą kobietę. Jakiej ekwilibrystki słownej użyją obrońcy imigrantów w wieku poborowym z kraju, który jest w stanie wojny, by ten atak usprawiedliwić…