Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:50
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FulTun 2024-12-10, 16:56 1
W takich przypadkach to napastnika zamykają w więzieniu ale nie po to żeby poczuł karę ale dla tego żeby chuja chronić przed wkurwionym synkiem.
A mama i tak pewnie nie powie za co oberwała.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-10, 17:04 4
RobDeMay napisał/a:

Jakoś się zadni nie zlecieli

Bo jak jest już oficjalnie podane, że UPAdliniec, to te kurwy banderowskie zawsze chowają głowę w piasek.

RobDeMay napisał/a:

Wielkimi literami jako główny artykuł na wp że pobil 35 letni Ukrainiec

I bardzo dobrze, że przyznali. Musi być wyraźny sprzeciw i wywieranie presji, by nie wróciło nazywanie każdego banderowskiego przestępcy Polakiem czy Gruzinem. Przypomnij sobie sprawę bezimiennego zamachowca ze Szczecina - wszystkie stacje (oprócz jednej, która całkowicie przemilczała "incydent") podkreślały, że jest to obywatel Polski, zamieszkały w Szczecinie. Albo o grupie 12. "Gruzinów" napadających na ludzi w Warszawie.
Zgłoś
bobekwp 2024-12-10, 17:11 4
Myslalem ze nie jestem rasita i ksenofobem, dopóki nie zobaczylem jak jest w berlinie. Nie dopuśćmy do tego. Same brudasy i czarnuchy. Jestem dumny z Polski ze jak narazie u nas tego nie ma
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-10, 17:22 5
Gdyby moją mamę coś takiego spotkało to bym starał rozjebać winowajcę. Ojca, matkę i kurwa ukraińskie rodzeństwo!

Nie życzę nikomu tyle książek które ja przeczytałem o bestialstwach tych kurde ukraińskich. Jest różnica dostać kulkę w łeb od żołnierza do żołnierza (Katyń) a patrzeć jak Ci matkę, córkę, siostrę gwałcą. Potem robią na kawałki. Nawet zwierzętami te kurwy ukraińskie ciężko nazwać!
Zgłoś
cedrikk 2024-12-10, 17:31 5
Gdzie ten Banderowiec Derek z Koleżkami?

Co wymysli na obronę? Kolejne ruskie trolle?
Jebac ukrainców.
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-10, 17:33 3
bobekwp napisał/a:

Myslalem ze nie jestem rasita i ksenofobem, dopóki nie zobaczylem jak jest w berlinie. Nie dopuśćmy do tego. Same brudasy i czarnuchy. Jestem dumny z Polski ze jak narazie u nas tego nie ma

Ja wyjechałem za granicę kilkanaście lat temu. Pankowałem, miałem długie włosy i chciałem myśleć że wszyscy jesteśmy tacy sami. Dziś jestem największym rasistą pośród moich znajomych. Życie weryfikuje poglądy
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-12-10, 17:54 6
Roskosmos napisał/a:

Agitacja wobec Ukraińców, nie dajcie się nabrać

Spoko nikt tak nie potrafi sprowokować wkurw Polaków jak twoi ziomkowie. Przykład chociażby waszego ministra kułeby.. na słynnej imprze u Rafika..

[ Dodano: 2024-12-10, 17:57 ]
Cosik agentów propagandy: "majeńka", "dupek1234", "ciper 1,9cm", "niewolnikczarnychpanów", nie widać, nie słychać....smuteczek.
Zgłoś
Diavolo_ 2024-12-10, 18:14
Ciężka sytuacja na ojczyznie. Ten gość mógł zahamować język a nie wyzywa go tak naprawdę nic o nim nie wiedząc.
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-10, 18:28
Diavolo_ napisał/a:

Ciężka sytuacja na ojczyznie. Ten gość mógł zahamować język a nie wyzywa go tak naprawdę nic o nim nie wiedząc.

O czym ty piszesz?

A, taki żart, rozumiem.
Zgłoś
Proletarius 2024-12-10, 18:36 1
Na front!
Zgłoś
Netrunner 2024-12-10, 19:27 2
Zajebać skurwysyna.
Zgłoś
damian15snk 2024-12-10, 20:27
Mamę autora postu, mamę tego ukra czy poprostu czyjaś mamę bo taki clickbait?

[ Dodano: 2024-12-10, 20:27 ]
A dobra przeoczyłem słowo

[ Dodano: 2024-12-10, 20:37 ]
N0laan napisał/a:

widocznie sobie zasłużyła szmata

Gdzie są admini i permanentne bany na IP?
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-10, 20:42 5
No i proszę! dareczek i balonwagina milczą! Choć pewnie to ta sama osoba bo balonwagina znany jest z tego że kont ma kilka.
Zgłoś
takamahi 2024-12-10, 21:01 1
RobDeMay napisał/a:

Jakoś się zadni nie zlecieli

Co innego bronić Ukraińców, przed takimi co ich wszystkich klasyfikują jako banderowców, albo przestępców - wielokrotnie powtarzałem nie każdy Ukrainiec to banderowiec i/lub przestępca.
A co innego bronić pojebanych patusów, nie ważne skąd są. Tego ukra patusa który pobił ta kobietę, powinni wziąć do jakiegoś szybkiego sądu, skazać i wyjebać z kraju, na granicy z Ukrainą przekazać bezpośrednio jednostkom prowadzącym "nabór" do ich woja i dodatkowo czarny huj w dupę na drogę.
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-12-10, 21:26 3
Driver19cm + koledzy piszą elaborat, że to ruZZka propaganda, czy jaki chuj, że jeszcze go tutaj nie widzę?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem