Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nadal twierdzę że powinieneś skorzystać:
Przyznaj się kurczak, panienkę Ci Ukrainiec wyobracał albo chłopaka i teraz będziesz tutaj naczelnym ukrofobem?
Jak tak bardzo solidaryzujesz się z banderowcami to pakuj mandżur i kierunek wschód. A maść zostaw sobie na zabawy z chochołami
Jak tak bardzo solidaryzujesz się z banderowcami to pakuj mandżur i kierunek wschód. A maść zostaw sobie na zabawy z chochołami
Czyli chłopaka.
Przyznaj się kurczak, panienkę Ci Ukrainiec wyobracał albo chłopaka i teraz będziesz tutaj naczelnym ukrofobem?
kriski , różnica między nami Polakami a tobą jest taka , - my w uznaniu zasług upadlinców za nakurwianie się z kacapem możemy ich po plecach poklepać i nawet powiedzieć "charaszo pacany" ty i tobie podobni wybrali ssanie banderowskich falusów po same orzechy .
kriski , różnica między nami Polakami a tobą jest taka , - my w uznaniu zasług upadlinców za nakurwianie się z kacapem możemy ich po plecach poklepać i nawet powiedzieć "charaszo pacany" ty i tobie podobni wybrali ssanie banderowskich falusów po same orzechy .
Po co mu tłumaczysz... przecież on jest tutaj w pracy, szekle same się nie zarobią.
Po co mu tłumaczysz... przecież on jest tutaj w pracy, szekle same się nie zarobią.
W przeciwieństwie do Ciebie, wolę ojro, nie rubla jak co poniektórzy.
W przeciwieństwie do Ciebie, wolę ojro, nie rubla jak co poniektórzy.
Znajdź saszka komentarz w którym wypowiadam się pochlebnie o rosji, skoro coś sugerujesz. Fajnie chociaż, że się przyznałeś do bycia kolaborantem za "ojro".
Znajdź saszka komentarz w którym wypowiadam się pochlebnie o rosji, skoro coś sugerujesz. Fajnie chociaż, że się przyznałeś do bycia kolaborantem za "ojro".
Nic nie sugeruję, mi też nie można zarzucić miłości do bolszewickich larw.
Kolaboracji to mi nie zarzucaj, zwyczajnie żyję w Niderlandach.
ukrainiec nie ukrainiec - jabac tych polskich psiorow. mandat kurwa, mandat. jebal ich pies ha tfu
Znowu dali Ci przepustkę?
Tą maść to sobie sam weź i głęboko wsmaruj upadliński pajacu...
Zaczyna się.
Poczekajcie, aż wprowadzą "mniejszość" upadlińską do sejmu...
Masz już ruskie kurwy. Nazywaja sie konfederacja.
Wiedziałem Wasyl że tu z tym wyskoczysz. Pamiętaj pycha idzie tuż przed upadkiem, i to wasze czyny, słowa i pycha nas do was szybko zniechęcają. Wytłumacz mi dlaczego w tej konkretnej sytuacji bronisz tego bananowego szoszona?
A co du ruchania Polskich kobiet przez szoszonów, to raczej bym uważał. Sprawdź lepiej jak nacja króluje dziś w agenturach.
Pozdrawiam Cię Wasyl trzymaj się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów