📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na pewno się legalnie dorobił tego merola. Obstawiam, że szefuje gangowi i bandzie dziwek z Ukrainy ^^
fuse_beyond napisał/a:
Na pewno się legalnie dorobił tego merola. Obstawiam, że szefuje gangowi i bandzie dz**ek z Ukrainy ^^
wejdź na jego tiktoka, to jakieś bananowe upaińskie dziecko. ma więcej filmów z triggerowania naszej policji i zapierd*lania po mieście łamiąc przepisy
tiktok.com/@pasha.gr/
Kurakk napisał/a:
triggerowania naszej policji
Czekam na filmik, jak to nasza policja pociągnie za trigger...
Zaczyna się.
Poczekajcie, aż wprowadzą "mniejszość" upadlińską do sejmu...
Poczekajcie, aż wprowadzą "mniejszość" upadlińską do sejmu...
Policjant napisał/a:
Jak się nie podoba u nas w kraju to zawsze może pan wrócić do siebie
JA bym użył innego słowa niż "wrócić" ale zgadzam się z nim w 200%
Wystarczy aby policja wzięła się za te ich auta jeżdżące po PL. Przecież praktycznie każde auto na ukraińskiej rejestracji ma jakieś modyfikacje niezgodne z polskim prawem, LEDy w światłach głównych, przyciemnienie szyb przednich, wydech, opony, do tego wyposażenie obowiązkowe apteczka, trójkąt, gaśnica.. ciekawe czy w ogóle te auta mają badania techniczne. Jak nie to odholować na policyjni parking..Trzepać ich ostro to i kasa z mandatów się znajdzie i mniej tych aut będzie na ulicach..
flejtuch napisał/a:
Wystarczy aby policja wzięła się za te ich auta jeżdżące po PL. Przecież praktycznie każde auto na ukraińskiej rejestracji ma jakieś modyfikacje niezgodne z polskim prawem, LEDy w światłach głównych, przyciemnienie szyb przednich, wydech, opony, do tego wyposażenie obowiązkowe apteczka, trójkąt, gaśnica.. ciekawe czy w ogóle te auta mają badania techniczne. Jak nie to odholować na policyjni parking..Trzepać ich ostro to i kasa z mandatów się znajdzie i mniej tych aut będzie na ulicach..
3 sekundy w googlach...
Zgodnie z konwencją wiedeńską o ruchu drogowym z 8 listopada 1968 roku policja nie może karać mandatami kierowców samochodów zarejestrowanych za granicą, których pojazdy nie są wyposażone zgodnie z prawem kraju, w którym się znajdują, o ile są wyposażone są zgodnie z wykazem wynikającym z prawa o ruchu drogowym w kraju rejestracji. To dość długie i złożone zdanie oznacza mniej więcej to, że policja nie ma prawa ukarać nas mandatem za brak obowiązkowego wyposażenia samochodu, jeśli nie jest ono wymagane przez polskie prawo (jeśli nasz samochód zarejestrowany jest w Polsce).
Nie musisz dziękować
Banankowi się coś pojebało i kręci tik toki o tym jak wkurwia policję .... Mam nadzieję że się rozjebie merolem tak że wypadnie przez przednią szybę jak z pizdy matki .... i wtedy mogę powiedzieć że to jest materiał na sadola
Synek myśli, że jest "twardy".
Ciekawe dlaczego banderowskie ścierwo nie broni ojczyzny pod Bachmutem?
Ciekawe dlaczego banderowskie ścierwo nie broni ojczyzny pod Bachmutem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów