Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak myślicie, pusty gar, zimny kaloryfer I banderowiec z siekierą kołaczący do drzwi wystarczy żeby poliniak obudził się z letargu? Bo wedlug mnie to wciąż za mało.
Jak ruskim dalej będziemy płacić to zamiast bandery będzie onuca reszta tak samo.
trzeba być upośledzonym by przyjąć akurat to za prawdę, pomyśl jeden z drugim zamiast bezmyślnie stawiać piwa
nie zesraj się
Mój kuzyn przyjął trzy rodziny Ukraińskie, i nie ma z nimi problemu, mało tego, nawet jemu pomagają, dbają o porządek i uczciwie pracują, dzieci chodzą do szkoły, ja rozumiem że komuś może się trafić jakaś patologia, ale to jest raczej promil, ostatnio dwóch mężczyzn pojechało walczyć, zostały się kobiety, dzieci i młode chłopaki które utrzymują rodziny. Naprawdę mają wielkie jaja, nie to co te polskie genderowe pizdeczki w rurkach, ogłupione lewackim LGBT++++.
a w tej bajce były smoki?
Ciekawe czy jeden z drugim napierdalający na ukrainców byliby tacy cwani, gdybyśmy wlasnie mieli przy bugu 200tys armię rosyjską (gdyby ukraińcy szybko ulegli i ruscy przeszliby bez strat przez ich terytorium) planującą ataki na lublin, zamosc i w strone rzeszowa?
Pomijając to, ze filmik to pewnie jeden z wielu fejków to jednak ta cała sytuacja pokazuje ile w polsce mamy niemyślących debili, dobrze że chociaz rządzący w tej całej sytuacji odpowiednio zareagowali.
nie zesraj się
a w tej bajce były smoki?
A w bajce z nagrania były?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
To my powinniśmy być wdzięczni, że oni umierając w tysiącach istnień walczą z ruską hołotą i dzięki nim mozemy czuc się w miare bezpiecznie.
Ciekawe czy jeden z drugim napierdalający na ukrainców byliby tacy cwani, gdybyśmy wlasnie mieli przy bugu 200tys armię rosyjską (gdyby ukraińcy szybko ulegli i ruscy przeszliby bez strat przez ich terytorium) planującą ataki na lublin, zamosc i w strone rzeszowa?
Pomijając to, ze filmik to pewnie jeden z wielu fejków to jednak ta cała sytuacja pokazuje ile w polsce mamy niemyślących debili, dobrze że chociaz rządzący w tej całej sytuacji odpowiednio zareagowali.
A w bajce z nagrania były?
Widac, ze fantasmagoria u ciebie jest silna jesli chodzi o temat konfliktu na Ukrainie ale to dobrze im wiecej takich ludzi jak ty to nam Ukraincom jest lepiej. Niezmiernie ciesze sie, ze nie masz pojecia o co w tym zamieszaniu wogole chodzi i teoretyzujesz na temat armii czerwonej planujacej atak na lublin czy inna wieś Kazdy choc troche ogarniety wie, ze putin nie chce odbudowy imperium itd.
Ukraincy walcza bo taki dostali rozkaz a kazdy ogarniety Ukrainiec, ktory nie jest zolnierzem juz dawno siedzi w polsce i baluje za wasze Trudny jest los zolnierza - wczesniej armia byla wysylana by strzelac do cywili w Donbasie i innych rejonach. Tam zyje "stonka" ktora nie chciala byc czescia Ukrainy - dlatego musieli zostac ukarani. Wzieli przyklad z Krymu - gdzie zdecydowana wiekszosc to byli rosjanie z dziada pradziada. Krym dal bardzo zly przyklad - tzn. ze mozna oddzielic sie od Ukrainy i stonka z Donbasu chciala zrobic to samo. Ukrainskie wladze sie nie patyczkowaly i wyslaly armie, ktora skutecznie nekala i mordowala zbuntowanych ciwili. To jest tylko jeden z aspekow. Jest tego duzo duzo wiecej ale tacy jak ty nie musza sobie zaprzatac tym glowy - najlepiej jak bedziesz szerzyl nienawisc do ruskow i gloryfikowal naszych Ukrainskich braci Zajmi sie tym i nie wnikaj czy robisz dobrze - przysluzysz sie tylko Ukrainskiej sprawie. Tak trzymac bracie.
Skąd wiadomo, że tam byli Ukraińcy? Dlaczego mam wierzyć, jakiemuś anonimowemu typowi?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
masz racje - Ukraincy NIGDY by nie zrobili takiego chlewu, Ukraincy to nie polacy. Trzymaj tak dalej, pamietaj - nigdy nie wolno pisac zle o Ukraincach.
Ładnie tu odkleiło ludzi, rozumie nie lubieć Ukraińców ale wychwalać Rosję w komentarzach? xd co się stało na sadolu przez parę tygodni jak tu nie zaglądałem
masz racje - niewazne co sie stanie, jak bardzo polska dostanie po dupie - trzeba nienawidzic rosji! Zawsze!
Chwala Ukrainie!
Ja zatrudniam u siebie Ukraińców i widzę różnicę w ich zachowaniu - kiedyś i dzisiaj . Części z nich naprawdę się popierdoliło w głowach .
Faceci zamiast walczyć tam za swój kraj to tutaj grymaszą i uważają że się im powinno płacić za nic nie robienie bo są z Ukrainy . Uważam że takie sytuacje jak ten filmik to żaden fejk .
ruska onuco : czy sie stoi czy sie lezy - Ukraincom sie nalezy!
Wyscie sie juz najedli teraz przyszla pora na nas. Kazdy Ukrainiec, niewazne czy ma 2 porsche czy tylko kurtke na grzbiecie - powinien dostac zasilek tak by mogl lezec, imprezowac i nie martwic sie o jutro. Jak tego nie rozumiesz to zaczekaj na kolejne 15 milionow moich Ukrainskich braci i jak zalozymy partie, ustanowimy nowe prawa to bedziesz inaczej ćwierkał!
Znajoma mojej mamy wzięła kilku upadlińców pod dach na początku wojny. Jedna z bab ściągnęła sobie resztę rodzinki i zaczęły się odpierdalać libacje. Do tego jak koleżanka chciała ich wyjebać, to się postawili i dopiero policja wypierdoliła tę stepową dzicz. Pluję na upadlińców i wszystkich Polaków, którzy im się podlizują.
ochydne klamstwo! Ukraincy stoja o kilka szczebli wyzej na drabinie ewolucji niz polacy! Nawet jesli cos takiego sie moglo miec miejsce to znajoma powinna byc wdzieczna, ze mogla pomoc a nie wzywac policje. To jest wlasnie dwulicowosc polaczkow - niby pomagaja ale tak naprawde chcieliby jeszcze za to jakies pieniadze...
Jak masz jakies pytania to pan Halman ci wytlumaczy dlaczego sie mylisz i dlaczego masz wielbic Ukraincow i pluc na polakow.
No i ma za swoją naiwność. Masza, Sasza i Roman, którzy powinni zostać w kraju i bronić ojczyzny, a jeśli dostali się za granicę to znaczy że nielegalnie lub przez łapówkę, bo Ukraina zabroniła emigrować dorosłym mężczyznom.
glupoty opowiadasz. Setki tysiecy mlodych i silnych Ukraincow w sile wieku to studenci oraz osobi niezdolne do sluzby wojskowej (wada wzroku, plaskostopie itd) Calkiem mozliwe, ze oni juz byli w polsce przed konfliktem i ciezko pracowali (nie to co polacy)
ciesz sie, ze macie w polscy tylu mlodych braci - przynajmniej wam sie wiecej dzieci urodzi.
ukraińskie trolle już piszą że to fejk xD
oczywiscie, ze fejk i nie zadne trolle!
Ukraincy nie sa takimi brudasami jak poliaki i napewno by nie zostawili takiego syfu. Na 100% to musieli byc kacapy a polaczki nie potrafia ani po ukrainsku ani po polsku wiec musieli sie pomylic.
Edit: oczywiście konto swiezutkie, cóż za przypadek
Nie wiem skad tu kurwa tylu obrońców tego ukraińskiego ścierwa Przykro mi się robi jak sobie pomyśle, że w ukrainach widzicie ludzi
inaczej bedziesz spiewal jak jeszcze 15 milionow moich braci zjedzie do polski... Nie dosc, ze beda nas miliony to mamy jeszcze takich ludzi jak Halman - oni bardziej nienawidza rosji niz kochaja polske dlatego maja wyjebane czy w szkolach nauka bedzie sie odbywac po ukrainsku, maja wyjebane czy jezykiem urzedowym bedzie ukrainski i maja wyjebane czy polak bedzie obywatelem 2giej kategorii we wlasnym kraju - oni zrobia wszystko by siac nienawisc do rosji. Dlatego my przejmiemy w polsce urzedy i lepsze posady a polaki zorientuja sie jak juz bedzie za pozno wiec narazie ciesz sie wolnoscia bo niebawem sie skonczy sielanka
@ukrainski_krôl ciebie albo odjebalo granatem od rzeczywistości albo i tu bez żartów rodzina w rosji, to akurat nic dziwnego bo kilku takich znam i oczywiście co można od takich usłyszec ? No właśnie coś podobnego jak od ciebie. Powodzenia tam w uwielbienu czerwonych, nam nadzieję że jednak to "bogactwo" kultury wschodniej pozostanie za granicami Polski
Edit: oczywiście konto swiezutkie, cóż za przypadek
ty glupi czy sie z putinem na łby pozamienial?
Ja sie tylko ciesze, ze polske bedziemy przejmowac, bo tu dobrobyt a ty mnie obrazasz. Brzydze sie rosja i wielbie Ukraine! Nawet jak sie szczerze napisze jaka jest prawda - nie ma to znaczenia nikt nie uwierzy. Czasem zlodziej chwali sie w skradzionymi dobrami, nagrywa filmiki itd. a Ukraincy moga sie pochwalic, ze nie trzeba pracowac bo za wszystko zaplaca polacy. Widzisz problem bo ja nie?
Chwala Ukrainie!
Jak czytam te komentarze, to kurwa wy naprawdę jesteście taką jebaną polską patologią, myślicie że tacy z was chojracy, a tak naprawdę słabe biedne chujki z was!! Jestem pewien że nawet gdyby Polak potrzebował potrzeby to byście go najpierw ojebali, to właśnie są polacy kurwa. Zawistni, zazdrośni, biedni i głupi, przekonani o swojej kurwa nieomylności, geniuszu, wszystko wiedzą najlepiej kurwa!! Ćwoki z was tyle na temat. PS nie do wszystkich ten wpis, ale do tych którzy tak ubolewają nad tym że ktoś pomaga innemu człowiekowi! Psami was szczuć!!
obszczymurze pomagaj ale z głową. też jestem za pomaganiem ale cię starzy nie nauczyli rozsądku ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów