📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie łykajcie wszystkiego co się w necie pojawi... To może być zwykły FACJ NEWS dla idiotów, którzy wierzą w każde ujrzane gówno w necie. Materiał nie potwierdzony materiałem Policji ani sądu nie jest prawdziwy!
trzeba być upośledzonym by przyjąć akurat to za prawdę, pomyśl jeden z drugim zamiast bezmyślnie stawiać piwa
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Nie łykajcie wszystkiego co się w necie pojawi... To może być zwykły FACJ NEWS dla idiotów, którzy wierzą w każde ujrzane gówno w necie. Materiał nie potwierdzony materiałem Policji ani sądu nie jest prawdziwy!
nie zesraj sie
dalej otwierajcie drzwi i utrzymujecie pasożytów ze wschodu a potem narzekajcie że ceny wysokie, inflacja polaczki
puszki ci zostawili żebyś kurwa oddał se na złom i zapłacił sprzątaczkę tumanie.
Co za kretyn - kto wg Ciebie będzie pracować na twoją mizerna emeryturę - Polacy? Ich już jest w Polsce jak na lekarstwo a debilu inflacja to podziekuj swojemu rzadowi bo domyślam się na nich głosowałes!
A ja mam w mieszkaniu małżeństwo ukraińskie z córką i w życiu w tym mieszkaniu nie było tak czysto.
I nie korciło cię w nocy ich ubić i zakopać gdzieś? Druga sprawa jesteś jebnięty że w ogóle przyjąłeś to ścierwo. Więc nie narzekaj teraz.
Kurwa, ale trzeba być niedojebusem, żeby w to uwierzyć. Co za jebane downy łykają takie fejki. Przecież gdyby tam naprawdę mieszkali ukraińcy, to ten chłop nawet nie dałby rady tam wejść, bo wszystko byłoby całkowicie zrujnowane, a co dopiero przedrzeć się przez metrową warstwę odchodów. Fejk jak chuj.
Mój kuzyn przyjął trzy rodziny Ukraińskie, i nie ma z nimi problemu, mało tego, nawet jemu pomagają, dbają o porządek i uczciwie pracują, dzieci chodzą do szkoły, ja rozumiem że komuś może się trafić jakaś patologia, ale to jest raczej promil, ostatnio dwóch mężczyzn pojechało walczyć, zostały się kobiety, dzieci i młode chłopaki które utrzymują rodziny. Naprawdę mają wielkie jaja, nie to co te polskie genderowe pizdeczki w rurkach, ogłupione lewackim LGBT++++.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów