Ukraiński kierowca zatrzymał ciężarówkę i ruszył z pięściami na Polaka
Wspaniała konwersacja xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Dyskusja na bardzo wysokim poziomie
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za inteligencję ich nie biorą do tej pracy. Na tirach jeżdżą tacy, którzy byli za głupi żeby coś sensowniejszego robić w życiu.
Dobrze, że nie miał wideł...
darek1234 napisał/a:
No i widzisz, gówno zrozumiałeś, bo jesteś pierdolony kacapSSki pomiot. Najbardziej boli mnie głupota innych, a właśnie ją prezentujesz. Idź i trenuj strzelanie z opłatka lub wody święconej, bo może ci się niedługo ta umiejętność przydać
ha ha ha.... najbardziej boli cię żałosny bękarcie to, że ktoś o twoich ziomkach mówi nie w superlatywach, ...wrzuca filmiki z ich akcjami. Takie są fakty i możesz sobie pierdolić co chcesz, bredzić o opłatkach i wodzie święconej i powtarzać oklepaną mantrę szoszońską typu "kacapSSki", która przestaje już robić wrażenie na kimkolwiek ... wracaj do siebie na U-gandę zasrańcu.
Baronessa napisał/a:
Gazem w świński ukropiński ryj i porządny kop na pysk...
Ja bym chuja benzyną oblał i podpalił. Ha, tfu!
Świnka się splakała
Jestem z Pilzna (jest to miasteczko co ma niespełna 5000 mieszkańców), mieszkam od kilku lat za granicą ale z tego co wiem to jest duży problem z siłą roboczą i dlatego jest tylu ukraińców przyjęte do firm - nie tylko do Omegi. Smutno że to akurat u mnie są takie jaja.
CARLOSDELAHESUS napisał/a:
ha ha ha.... najbardziej boli cię żałosny bękarcie to, że ktoś o twoich ziomkach mówi nie w superlatywach, ...wrzuca filmiki z ich akcjami. Takie są fakty i możesz sobie pierdolić co chcesz, bredzić o opłatkach i wodzie święconej i powtarzać oklepaną mantrę szoszońską typu "kacapSSki", która przestaje już robić wrażenie na kimkolwiek ... wracaj do siebie na U-gandę zasrańcu.
Widzisz, głupkiem jesteś i gówno rozumiesz. Nawet postów nie czytasz, boś głupi jak but. Idź za oborę pod brzozę i tam uaktywnij swoje wysrywy
Taki energiczny rekrut się u nas za fajerą tira marnuje, a może swojej upadlinie pomóc na wojnie.
Było wezwać psiarnię żeby sprawdzili, na którym bazarze kwity kupił
Było wezwać psiarnię żeby sprawdzili, na którym bazarze kwity kupił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów