18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Dyskusja na bardzo wysokim poziomie

Cytat:

Ukraiński kierowca zatrzymał ciężarówkę i ruszył z pięściami na Polaka
Wspaniała konwersacja xD

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Tomassini 2024-05-31, 10:23
Kilka słów że słownika polskiego i jak widać można się dogadać
Zgłoś
ellsworth 2024-05-31, 11:29
Za inteligencję ich nie biorą do tej pracy. Na tirach jeżdżą tacy, którzy byli za głupi żeby coś sensowniejszego robić w życiu.
Zgłoś
Domwol3108 2024-05-31, 12:14 1
Dobrze, że nie miał wideł...
Zgłoś
~Velture 2024-05-31, 12:33 2
Firma wydała oświadczenie.
pozwoliłem sobie zaznaczyć ciekawszy fragment

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-05-31, 19:32 2
darek1234 napisał/a:

No i widzisz, gówno zrozumiałeś, bo jesteś pierdolony kacapSSki pomiot. Najbardziej boli mnie głupota innych, a właśnie ją prezentujesz. Idź i trenuj strzelanie z opłatka lub wody święconej, bo może ci się niedługo ta umiejętność przydać

ha ha ha.... najbardziej boli cię żałosny bękarcie to, że ktoś o twoich ziomkach mówi nie w superlatywach, ...wrzuca filmiki z ich akcjami. Takie są fakty i możesz sobie pierdolić co chcesz, bredzić o opłatkach i wodzie święconej i powtarzać oklepaną mantrę szoszońską typu "kacapSSki", która przestaje już robić wrażenie na kimkolwiek ... wracaj do siebie na U-gandę zasrańcu.
Zgłoś
panar3 2024-05-31, 21:11
Baronessa napisał/a:

Gazem w świński ukropiński ryj i porządny kop na pysk...

Ja bym chuja benzyną oblał i podpalił. Ha, tfu!
Zgłoś
BlackPhantom17PL 2024-06-01, 13:40
Świnka się splakała
Zgłoś
Jendrulaa 2024-06-01, 15:27
Jestem z Pilzna (jest to miasteczko co ma niespełna 5000 mieszkańców), mieszkam od kilku lat za granicą ale z tego co wiem to jest duży problem z siłą roboczą i dlatego jest tylu ukraińców przyjęte do firm - nie tylko do Omegi. Smutno że to akurat u mnie są takie jaja.
Zgłoś
darek1234 2024-06-01, 17:02
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

ha ha ha.... najbardziej boli cię żałosny bękarcie to, że ktoś o twoich ziomkach mówi nie w superlatywach, ...wrzuca filmiki z ich akcjami. Takie są fakty i możesz sobie pierdolić co chcesz, bredzić o opłatkach i wodzie święconej i powtarzać oklepaną mantrę szoszońską typu "kacapSSki", która przestaje już robić wrażenie na kimkolwiek ... wracaj do siebie na U-gandę zasrańcu.

Widzisz, głupkiem jesteś i gówno rozumiesz. Nawet postów nie czytasz, boś głupi jak but. Idź za oborę pod brzozę i tam uaktywnij swoje wysrywy
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-06-03, 11:01 1
Taki energiczny rekrut się u nas za fajerą tira marnuje, a może swojej upadlinie pomóc na wojnie.
Było wezwać psiarnię żeby sprawdzili, na którym bazarze kwity kupił
Zgłoś
Grzesiuu 2024-06-04, 9:25 1
taki wygadany ukrainiec pierdolony, jak ja ich nie cierpie. gazem trza go bylo traktować z grubej rury mu ten obrzydliwy ryj opryskac
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów