CARLOSDELAHESUS napisał/a:
ha, nie mogłeś nie pomiauczeć byle tylko bronić swoich braci zza kordonu. Oczywiście z Tischnerem całkiem dobrze trafiłeś, zwłaszcza jeśli chodzi o twoją "prawdę" i uczenie się jeździć po polskich drogach przez twoich ziomków - jak świetnie im idzie obrazuje świeży przykład z Olsztyna. Ty już się zameldowałeś, czekamy jeszcze na drugą wybitnego obrońcę uciśnionych ukrów czyli tak zwaną "majeńkę". Z całą pewnością jak zwykle zacznie skamlać o prowokacjach, niewiarygodnym źródle, ewentualnie wmawiać wszystkim, że sytuacji z filmiku tak naprawdę nie było...
Mógłbym ci powiedzieć krótko spierdalaj, ale tego nie powiem, bo nie zrozumiesz. Tak jak nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. W dupie mam Ukraińców, jebanych kacapów i ciebie też. Po prostu mi to wisi, a jak chcesz walczyć za Siriuza, Polterchujcośtam, Dudę i innych szmaciarzy, to pluj dalej. Myślę, że społeczeństwo się ucieszy jak trafisz na front. Także pamiętaj aby w kościele modlić się o szybką śmierć dla Ukrów, bo dzięki temu dostąpisz miłego spotkania z kacapSSką hołotą. Więc nie spierdalaj tylko życz podczas modlitwy szybkiego upadku Ukrainy. Zresztą i tak chuj z tego rozumiesz