dziołszka maluje z piasku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dziołszka maluje z piasku.
stare i w ogóle, ale co w tym sadystycznego? chyba tylko to że jest ładna i zdolna a ty nie
Kiedy teledyski się tu znajdą i fragmenty z filmów.
Byle gówno wciepują.
Byle gówno wciepują.
Zajebiscie! A miliony kotów umierają bo nie mają piachu w kuwecie!
Co Wy pierdolicie, fajne to jest. A jak chcecie coś sadystycznego, to Hard zaprasza ;]
Janus92 napisał/a:
Co Wy pierdolicie, fajne to jest. A jak chcecie coś sadystycznego, to Hard zaprasza ;]
Nie sraj żarem i
Biedne, małe ludziki.
Biedne, małe ludziki.
możecie powiedzieć,że to nie jest sadystyczne,ale nasze całe życie-ludzi którzy sobie przez doświadczenia nabrali mądrości-jest sadystyczne.To co wrzuciłam pokazuje historię życia pewnych ludzi,którzy przeżyli coś co jest gorsze od rzeczy,które oglądacie w internecie.Dodałam,ponieważ wydawało się wystarczająco ciekawe,żeby się z Wami podzielić
lekto napisał/a:
Ta piosenka przypomina mi nothing else matter
Bo w pewnym momencie leci
zziizzaa napisał/a:
możecie powiedzieć,że to nie jest sadystyczne,ale nasze całe życie-ludzi którzy sobie przez doświadczenia nabrali mądrości-jest sadystyczne.To co wrzuciłam pokazuje historię życia pewnych ludzi,którzy przeżyli coś co jest gorsze od rzeczy,które oglądacie w internecie.Dodałam,ponieważ wydawało się wystarczająco ciekawe,żeby się z Wami podzielić
Bardzo ładnie powiedziane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów