Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żeby człowiek musiał się logować i szukać hasła tylko po to by piwo postawić bo spotkał na Sadisticu głos rozsądku...
Może ktoś odnajdzie w czeluściach sadistica owy temat.
Jakie to kuźwa straszne, ale im dowalili. A w tym czasie w kijowie strasznie cierpią z powody wojny i chowają się przed bombami... a nie kurwa tam żadnej wojny nie ma.
Aleś ty głupi powiedź to rodziną zabitych zgwałconych kobiet i dzieci z drugiej strony mam nadzieję że u ciebie też będzie taka niewojna
Sława Ukrajini! I oby Wam te narodowe dupy z bólu pękły!
----------
----------
Aleś ty głupi powiedź to rodziną zabitych zgwałconych kobiet i dzieci z drugiej strony mam nadzieję że u ciebie też będzie taka niewojna
Z 3-ej strony ta wojenka nie wzięła się z niczego
Z 4-ej strony to nie Nasza wojna (czy tam zamieszki)
Z 5-ej strony, komu ich tak żal, to niech zbiera manele i jedzie pomagać na miejscu, bo z japą przy monitorze to nie za wiele pomoże... a front czeka...
wy sie smiejecie a to co te kurwy teraz puszczaja czerwona kalina to z usmiechem na twarzy z tymi wlasnie slowami tej ze jebanej piesni mordowali \wasze babki prababki dziadkow i pradziadkow rozcinajac im wnetrznosci dalej sobie wspierajcie tych ludzi co bez zastanowienia gdyby zelenski wypowiedzial te same slowa co banderowcy wytnijcie polakow w pien to zrobili by to bez zastanowienia sie i mielibysmy tu wojne domowa zreszta patrzac sie co rzad robi z naszym krajem i jak im daje gdy wiekszosc polakow czeka na operacje a dzieci umieraja na raka to sie nie zdziwie jak pierdolnie domowa
o mamy tu banderowca achtung!!!!!!
Oprócz ruskich i Niemców mieliśmy wojny ze Szwedami, Czechami, Turkami, Prusami czyli wszystkimi z którymi sąsiadujemy bądź w przeszłości dzieliliśmy granicę. Wojny były o wpływy "możnych panów" a zabijali się prości ludzie. Tak jest do dzisiaj i każdy z iq wyższym od dżdżownicy wie o tym. Prosty lud jak ty łatwo da się zmanipulować i skierować ich nienawiść na drugą stronę barykady wywołując konflikty w imię "sprawiedliwości historycznej" czy innych resentymentów. Jeszcze jedno, nie ma narodów niewinnych, czystych jak kryształ, najczęściej wina leży gdzieś po środku
[
** nie wiem w ilu dokładnie**
Nie rozumiem tej fascynacji Ukrainą u niektórych
Bo na początku było to modne, każdy chciał być "cool", a wiadomo, im więcej ludzi w czymś uczestniczy, tym więcej daje się na coś nabrać. Tak staram się wytłumaczyć przynajmniej młodzież. Choć przypominając sobie "boom" na Upainę, to dziwię się, że było to niezależne od wieku. Teraz powoli ludzi zaczęło to męczyć, myślę, że rolę odegrał tak czas, jak i coraz większe kłamstwa, którymi to byliśmy karmieni, i jesteśmy do dziś dnia. A po kolejne, to co za dużo, to się odbija, i tak jest i teraz, a z czasem zaczniemy tym dosłownie rzygać...
Kolejna "fascynacja" to taka, że gdyby nie te Upainki, to co niektórzy by cycka na żywo nie zobaczyli (oprócz tego czasu, gdy byli takowym karmieni), a te są w miarę "łatwe do ogarnięcia" (dla nich "x" w to czy w tamto miedzy nogami to jak splunąć).
Ci co mają wiek poborowy, którzy Tu są, w większości się z tej wojenki śmieją i mają wyjebane, tak na wojnę jak i na Nas...
żeby człowiek musiał się logować i szukać hasła tylko po to by piwo postawić bo spotkał na Sadisticu głos rozsądku...
primo nie jesteś czlowiek tylko baranem i niech tak zostanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów