Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kasa ze świata wpływa to nic tylko tańcować i cieszyć się z wygrywanej „wojny” nic tylko dalej robić marsze, zbiórki i inne akcje dla biednej Ukrainy.Jakie to kuźwa straszne, ale im dowalili. A w tym czasie w kijowie strasznie cierpią z powody wojny i chowają się przed bombami... a nie kurwa tam żadnej wojny nie ma.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ludzie to tacy kurwa ignoranci Poczytajcie (ta kurwa, poczytajcie hehe) jak wyglądała II Wojna światowa, czy I, czy jakakolwiek inna. Myślicie że przez parę lat wojny, wszyscy ludzie mają codziennie Call of Duty na chacie? Ludzie próbują normalnie żyć, bo nie wiedzą czy dożyją jutra, a że bawią się w pedalskich klubach, no cóż, co kto lubi, takie mamy czasy. Nie jestem fanem ukraińców, ale potrafię jakoś kurwa postawić się w ich przejebanej sytuacji, oczywiście bez napinki chłopaki i dziewczynki
żeby człowiek musiał się logować i szukać hasła tylko po to by piwo postawić bo spotkał na Sadisticu głos rozsądku...
Ciebie jebać, synu kurwy.
o mamy tu banderowca achtung!!!!!!
Ludzie to tacy kurwa ignoranci Poczytajcie (ta kurwa, poczytajcie hehe) jak wyglądała II Wojna światowa, czy I, czy jakakolwiek inna. Myślicie że przez parę lat wojny, wszyscy ludzie mają codziennie Call of Duty na chacie? Ludzie próbują normalnie żyć, bo nie wiedzą czy dożyją jutra, a że bawią się w pedalskich klubach, no cóż, co kto lubi, takie mamy czasy. Nie jestem fanem ukraińców, ale potrafię jakoś kurwa postawić się w ich przejebanej sytuacji, oczywiście bez napinki chłopaki i dziewczynki
O ! to to
Ludzie to tacy kurwa ignoranci Poczytajcie (ta kurwa, poczytajcie hehe) jak wyglądała II Wojna światowa, czy I, czy jakakolwiek inna. Myślicie że przez parę lat wojny, wszyscy ludzie mają codziennie Call of Duty na chacie? Ludzie próbują normalnie żyć, bo nie wiedzą czy dożyją jutra, a że bawią się w pedalskich klubach, no cóż, co kto lubi, takie mamy czasy. Nie jestem fanem ukraińców, ale potrafię jakoś kurwa postawić się w ich przejebanej sytuacji, oczywiście bez napinki chłopaki i dziewczynki
Tak to jest jak się dzieci wychowały na filmach gdzie tylko „te wybuchy te emocje” i nie mają zielonego pojęcia o otaczającym ich świecie. Pewnie do tej pory myślą, że u nas powstańcy to z bronią nawet do kibla jak „komando foki” wchodzili z fikołkami. Zabawa jest rzeczą normalną, utrzymującą zdrowie psychiczne, odrywającą choć na chwilę od myślenia o otaczającej wojnie.
Prawda jest taka że jak USA napadło na Irak to w pierwsze 72h wybili więcej ludności cywilnej w samym Bagdadzie jak wszystkich razem z ruskimi zginęło przez te pół roku na Ukrainie. Ale chuj USA może bo tak trzeba to samo gazyle; Palestyńczyków dobre 30 lat mordują
Prawda jest taka że jak USA napadło na Irak to w pierwsze 72h wybili więcej ludności cywilnej w samym Bagdadzie jak wszystkich razem z ruskimi zginęło przez te pół roku na Ukrainie. Ale chuj USA może bo tak trzeba to samo gazyle; Palestyńczyków dobre 30 lat mordują
To jest taka prawda z RT i sputnika, czyli gówno prawda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów