Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ciekawe dlaczego się tak UPAdlili"
Pewnie od ruskich okupantów/bandytów im przeszło, nie inaczej.
Cyt:
"Ciekawe dlaczego się tak UPAdlili"
Na ruska zbieraninę pijaków w mundurach wystarczy:)
Hard w poczekalni
Też się cieszę, że tak pięknych czasów powrotu dozylismy. Zdrówka
Prezydent na Ukrainie przed wojną:
Produkt marketingowy dzisiejszy:
Kretynie jeden, choć nazwać cię kretynem to obraza dla wszystkich kretynów. Tak ciężko dociąć te twoje wypociny? Masz nawet narzędzie do tego w swoim telefonie. Nie tylko ty, ale i miliony podobnych leniwych debili robi skriny ze stanem baterii, godziną, włączonym wifi i wielkimi jak dupa twojej żony / dziewczyny (o ile ją masz) w chuj niepotrzebnymi, czarnymi pasami startowymi. Po wysraniu się dupę też nadstawiasz psu, by ci wylizał, bo nie chce ci się dupy wytrzeć, czy nie podcierasz jej wcale i czekasz, aż gówno zaschnie i samo odpadnie? Widzisz barani łbie różnicę u mnie, a u ciebie?
A nie pomyślałeś, że mi się nie chciało, a ty zrobiłeś to za mnie? Łap piwko! A może też chciałem zachować źródła..? Kto wie... Poza tym, u ciebie nie widzę mojego tekstu o tym, że jedno, to Prezydent na Ukrainie, a drugie, to wyrób marketingowy.
Jak już wycinasz, to ostrożnie, a nie, jak leci. Kiedyś wycinano, jak leci. Pewnie pamiętasz...
A nie pomyślałeś, że mi się nie chciało, a ty zrobiłeś to za mnie? Łap piwko!
Docięcie obu zrzutów ekranu trwa jakieś 5 sekund. Powiedz mi, co zrobisz z zaoszczędzonym czasem?
A nie pomyślałeś, że mi się nie chciało, a ty zrobiłeś to za mnie? Łap piwko! A może też chciałem zachować źródła..? Kto wie... Poza tym, u ciebie nie widzę mojego tekstu o tym, że jedno, to Prezydent na Ukrainie, a drugie, to wyrób marketingowy.
Jak już wycinasz, to ostrożnie, a nie, jak leci. Kiedyś wycinano, jak leci. Pewnie pamiętasz...
Docięte razem ze źródłem. Szukaj wymówek dalej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów