P.S. 3:36 czy tylko taką fryzurę noszą u ruskich i na ukrainie ??
P.S. 3:36 czy tylko taką fryzurę noszą u ruskich i na ukrainie ??
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Piotrek9222
... a ulica jest tak chujowa że to się w pale nie mieści ( najgorszy jest lewy pas w obu kierunkach, studzienki pozapadane, dziury itd )
Wiem że czepialstwo, ale lewy pas w obu kierunkach, to cała jezdnia Czyli lewy pas w konkretnym kierunku, czy już cała jezdnia ?
Najlepszym sposobem na wyleczenie polaczka z kompleksów jest zdzielenie w ryja gnidy, która znieważa swoją ojczyznę i rodaków używając określenia "polaczek". Niestety gnidy owe używają tego określenia tylko w internecie, bo tam nikt ich w ryja zdzielić nie może. To dopiero kompleksy.
oj polaczku nie spinaj się bo i tak chuja byś zrobił.
Problem polega na tym że miasta mają ważniejsze wydatki niż drogi. Jeżeli chodzi o drogi krajowe i autostrady to jest już w miarę dobrze. Wojewódzkie trochę gorzej a problemy zaczynają sie na drogach miejskich i niżej. Gminy wolą kanalizacje zamiast asfaltu.
BTW
Gdyby nie unia nasze drogi wyglądałyby jak te na Ukrainie(możecie zaczynać)
oj polaczku nie spinaj się bo i tak chuja byś zrobił.
Naucz się, lamusie bezmózgi, czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że coś bym zrobił.
Zresztą pięknie obrazujesz poziom ludzi, którzy obrażają rodaków. Zresztą nie pierwszy raz, bo już kilka razy dawałeś pokazy swojej głupoty na tym forum. Debil, który nie rozumie słowa pisanego - niczego więcej bym się nie spodziewał.
a co do filmiku, no cóz, może i mamy lepiej niż wschodni sąsiedzi, ale to nie znaczy że mamy dobrze.
Polaczek - pogardliwe, ironiczne, zdrobniałe, nawet irytująco wstrętnie brzmiące, rymujące się z robaczkiem określenie kogoś małego, brzydkiego, niepoważnego, niegodnego szacunku... Określenie używane przez niemieckich nazioli w czasie II wojny wobec ludzi, których mordowali. Jak wielki jest kryzys duszy polskiej skoro sami Polacy używają wobec siebie pogardliwych i plugawych określeń...
gotowynawszystko.salon24.pl/381417,za-polaczka-w-twarz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów