📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbyszek3000 napisał/a:
Bezdomny biały mężczyzna to nie człowiek
Bezdomny biały mężczyzna to albo alkoholik/ćpun albo chory psychicznie.
BękartEddardaStarka napisał/a:
Ciekawe jak by te skurwy......ny ukrainskie by tańczyły w okopie jak by ich ruskie scierwa atakowały
Dlaczego piszesz ruskie scierwa przecież wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem
TwójCzarnyPan napisał/a:
Dzięki, takie posty jak twój to moja heroina. Zachęcają mnie żeby pisać więcej i jeszcze bardziej was wkurwiać, przegrywy i stulejarze!
To trzeba być kurwa smutnym egzemplarzem, żeby sie jarać wkurwianiem innych ludzi. Bądź z siebie dumny, to pewnie jedyny cel jaki osiągnąłeś w swojej marnej i daremnej egzystencji.
siewie napisał/a:
Dlaczego piszesz ruskie scierwa przecież wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem
Nie w tym przypadku.
Seymouro1908 napisał/a:
A ja miałem wrażenie że prawicowe partie zaczynają w końcu zyskiwać więcej posłuchu w Europie.
A ja już serio nie wiem gdzie leży w tej Europie prawica a gdzie lewica. Ja odnoszę wrażenie, że niektórych zmian nie da już rady cofnąć. Piszę też dość subiektywnie, bo trzepnęła mnie w głowę ta jawna dyskryminacja własnych obywateli, gdy mój stary zachorował. On potrzebuje rehabilitacji domowej, żeby jako tako funkcjonować, gdzie od stycznia mają zwolnić 20 000 fizjoterapeutów z ramienia NFZ. Koszt jednej wizyty to 200pln za ok godzinę. Wizyt wymaganych 5 w tygodniu. Łatwo policzyć, że to 4000pln miesięcznie. I choć facet ma wszystkie wymagane dokumenty i wskazania, program mają zlikwidować, tłumacząc się dość bezsensownie. Chłop płaci składki i podatki w tym kraju od ponad 50 lat, z czego prawie 30 przepracował dla obronności i każą mu na koniec szukać czegoś prywatnie. A na bungalowy dla czarnuchów, czy socjal dla ukraińców kasa zawsze się znajdzie. A Ty w swoim własnym kraju na starość zostań kaleką, bo mają Cię w dupie. To właściwie po co w tym kraju pracować całe życie uczciwie i legalnie, pytanie się nasuwa.
shoe5maker napisał/a:
biedniejszy od nic
Biedni gniją w okopach. Ci - to dzieci bogaczy, oligarchów, którzy dostają zasiłki z kieszeni Polaków
Myślę że ktoś ma możliwości żeby z takich filmików „wyciągać” mordy tych upków, i zrobić osobny dział z mordami i lokalizacjami tych śmieci, żeby można było ich „wyłapywać”.
Jak na ironię uKRY też są przecież bezdomni xd
Czy oni nie śpiewają: "jedziemy na front!" po ukraińsku? Tak mi się wydaje.
Slava upadlinie
Yebać ukrów maczetami
Niestety te ludzkie kurwy są chronione przez całą ekipę Legii Warszawa. Dostają spore pieniądze ze nie ruszanie tych ludzkich odpadów z Ukrainy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów