Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Materiał po chuju...
Kurwa, tytuł sugerował, że odjebią jakaś dziwną akcje a oni po prostu dla beki zatańczyli w kółku.
Materiał po chuju...
Ciekawe jak by te skurwy......ny ukrainskie by tańczyły w okopie jak by ich ruskie scierwa atakowały
Bezdomny biały mężczyzna to nie człowiek
Niby rozumiem sens wypowiedzi, ale przypomnij te słowa za parę lat, gdy lewactwo wejdzie na pełnej kurwie i zaczną wywłaszczać ludzi na rzecz coraz liczniejszej grupy okupantów tak subsaharyjskich jak i upadlińskich. Niby popuszczenie wodzy fantazji, gruba przesada...a jednak patrząc na "postęp cywilizacyjny" ostatnich 15-20 lat, wcale bym się nie zdziwił gdyby poszło to aż tak daleko. "Brave New World" Aldous Huxley napisał prawie 100 lat temu jako dystopijne sci-fi. Dość przerażające jest jak wiele rzeczy w tej książce przewidział, nie tylko odnośnie technologii, ale budowy przyszłego społeczeństwa.
Gdzie są nasi wyklęci patrioci? Do boju, Prawdziwi Polacy! Brońcie meneli!
Jacy "nasi" ? Twoi to ten filmik nagrali i przeszkadzali grzecznie śpiącemu bezdomnemu zamiast na froncie okazywać poczucie humoru i wielką odwagę w walce, w obronie "samostijnej" U-krainy.
Tacy jak Ty zawsze stoją z boku albo spierdalają jak najszybciej. Nie próbuj robić z siebie cwaniaczka, bo i tak wiadomo, że jesteś pizdą.
Kiedyś o tym, że jesteś gównem wiedzieli tylko twoi starzy. Teraz wiedzą to już wszyscy. PS. Żartowałem.... ty nie masz starego, bo jesteś niechcianym bękartem.
Słuchaj czarny lewaku obserwuje co piszesz już jakiś czas i widzę że jesteś bardzo niechciany nie kochany prawdopodobnie wyborca lewicy lub ko ewentualnie hujowni także wracaj na swoją Ukrainę i nie zaśmiecaj nam sadola, nic tu nie znaczysz
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNiby rozumiem sens wypowiedzi, ale przypomnij te słowa za parę lat, gdy lewactwo wejdzie na pełnej kurwie i zaczną wywłaszczać ludzi na rzecz coraz liczniejszej grupy okupantów tak subsaharyjskich jak i upadlińskich. Niby popuszczenie wodzy fantazji, gruba przesada...a jednak patrząc na "postęp cywilizacyjny" ostatnich 15-20 lat, wcale bym się nie zdziwił gdyby poszło to aż tak daleko. "Brave New World" Aldous Huxley napisał prawie 100 lat temu jako dystopijne sci-fi. Dość przerażające jest jak wiele rzeczy w tej książce przewidział, nie tylko odnośnie technologii, ale budowy przyszłego społeczeństwa.
A ja miałem wrażenie że prawicowe partie zaczynają w końcu zyskiwać więcej posłuchu w Europie.
Słuchaj czarny lewaku obserwuje co piszesz już jakiś czas i widzę że jesteś bardzo niechciany nie kochany prawdopodobnie wyborca lewicy lub ko ewentualnie hujowni także wracaj na swoją Ukrainę i nie zaśmiecaj nam sadola, nic tu nie znaczysz
Dzięki, takie posty jak twój to moja heroina. Zachęcają mnie żeby pisać więcej i jeszcze bardziej was wkurwiać, przegrywy i stulejarze!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów