Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety te ludzkie kurwy są chronione przez całą ekipę Legii Warszawa. Dostają spore pieniądze ze nie ruszanie tych ludzkich odpadów z Ukrainy.
A w tej bajce smoki były ?
Nawet specjalnie wołają typa by dobrze nagrał.
Jeżeli jakiś ukr robi rozpierdol to jak najbardziej należy go wywalić na ryj, ale nie róbcie z siebie debili i nie łykajcie tak ordynarnych ruskich prowokacji.
Chyba, że sami jesteście ruskimi trolami to wtedy wszystko jasne.
A putinowi i matuszce rossiji i tak wielki chuj w dupę.
Gdzie są nasi wyklęci patrioci? Do boju, Prawdziwi Polacy! Brońcie meneli!
bawią się farbkami malując murale
Kurwa, tytuł sugerował, że odjebią jakaś dziwną akcje a oni po prostu dla beki zatańczyli w kółku.
Materiał po chuju...
M mojej gimbazie nie raz widziałem jak kogoś przekopano w kilka osób. To tu to tylko żarcik. Chyba że będzie druga drastyczna cześć, ale nic nie widzę.
Ps. A gdyby tak skampic się z kijem i czekać na cwaniaczków? Udawać bezdomnego i wpiedziej gotowy xd
Dzięki, takie posty jak twój to moja heroina. Zachęcają mnie żeby pisać więcej i jeszcze bardziej was wkurwiać, przegrywy i stulejarze!
Lubisz to suko!
Gdzie są nasi wyklęci patrioci? Do boju, Prawdziwi Polacy! Brońcie meneli!
Są mocni tylko w fajerwerkach na nierentownych stadionach. Jak zwykle...
[ Dodano: 2024-11-26, 02:17 ]
Tacy jak Ty zawsze stoją z boku albo spierdalają jak najszybciej. Nie próbuj robić z siebie cwaniaczka, bo i tak wiadomo, że jesteś pizdą.
No to działaj Bohaterze. Masz teraz pole do popisu. Gdzie są ci kibole, jak są potrzebni ?
Słuchaj czarny lewaku obserwuje co piszesz już jakiś czas i widzę że jesteś bardzo niechciany nie kochany prawdopodobnie wyborca lewicy lub ko ewentualnie hujowni także wracaj na swoją Ukrainę i nie zaśmiecaj nam sadola, nic tu nie znaczysz
A ty ciągnij lache i czyść buty swojemu memcemowi a swoją drogą piwko za głos 😅
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów