...w klubie a poszło ponoć o dziewczynę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Free for all?
Ale to się pobili, który ma być pierwszy, a który ostatni, czy jak?
Wyłapać wszystkich, zapakować i eszelonem wysłać do putina. Na pewno ma zapotrzebowanie na kukły do spec nazu.
Lobo24 napisał/a:
Normalna ukraińska impreza. Nie rozumiem o co ambaras.
Taki był ambaras, że dwa jaja chciały na raz.
Szkoda, że nie byli tacy bitni jak im ruscy zabrali krym i zaczęli dobierać się wo wschodu kraju. Zapewne ich bitność dopiero poznamy, jak putin dogada się z nimi i powie, że mogą zaatakować Polskę, a jak stworzy się konflikt, agendę, że Polacy prześladują mniejszość ukraińską w Polsce, to i pretekst do tego by pomóc bratniemu narodowi ukraińskiemu przeciwko polskim ciemiężycielom. Kolejny milion hałastry już się pakuje i jedzie do waszych miast, takie sceny będą jeszcze częstsze [a i już są dosyć częste w Polsce]. Zwykle w jakichś klubach mordowniach Polacy też się piorą po mordach, ale to jakiś margines, klub hades w piździchowie czy dresozagadka w chujowych dzielnicach miast. Tutaj to wygląda na zwykły lokal, a nie klub.
Ciekawe czy beda tacy waleczni kiedy Ruscy postanowia poszerzyc aneksje o cala ukraine...
Do domu, szczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów