Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PS: na wiosce może nie być kościoła, remizy, szkoły czy nawet utwardzonej ulicy, ale volkswagena i bmw w każdej znajdziecie. Dlatego wolał bym już lans na składaka niż w/w samochody.
Po wielu zbudowanych prototypowych modelach (konkretnie było ich 9) zatwierdzono w 1938 roku do produkcji seryjnej w przyszłej fabryce VolkswagenWerk GmbH projekt „Porsche typ 60”. O prawdziwości tych zapowiedzi miała świadczyć oficjalna uroczystość państwowa, jaka odbyła się 26 maja 1938 roku w Fallersleben (Dolna Saksonia). Wtedy to położono kamień węgielny pod budowę przyszłej fabryki KdF-wagena (Kraft durch Freude-wagen), a Adolf Hitler ochrzcił pojazd tytułem: „niemiecki samochód ludowy”.
Oficjalna produkcja KdF-wagena (późniejszego Volkswagena) w wersji cywilnej („garbusa”) rozpoczęła się 11 lipca 1941 roku i zakończyła 7 sierpnia 1944 roku. Zakłady wykorzystywały robotników przymusowych i więźniów obozów, w tym Arbeitsdorf.
pl.wikipedia.org/wiki/Volkswagen
poza tym fake
Efekt na pierwszym filmie wynikać może z faktu, że obraz rejestrowany jest z jakąś częstotliwością, a nie jest ciągły (tak jak my go widzimy). Analogicznie jest ze śmigłami helikopterów, samolotów na filmach.
a filmik na yt nie ma częstotliwości odświeżania ?
@up, Nie obrażaj Misia Uszatka skurwysynu pierdolony, to był porządny Miś i nigdy by się nie zadawał z tymi dewiantami z powyginanymi chujami na czubkach łbów.
a filmik na yt nie ma częstotliwości odświeżania ?
Chodzi o to, że był rejestrowany z jakąś liczbą klatek na sekunde - wystarczy, że zgrało się to z obrotami znaczka i efekt jest taki, że widać co innego, niż widział ludź ten filmik kręcący.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów