Niezły koleś
Prawie byłby hard!
Szukałem dokładnie, więc jeśli było, to z góry przepraszam, opieprzcie lepiej tego co beznadziejnie otagował post...
pięknie to robi ale chyba długo tak nie polata z fartem, to coś jak z tymi driftującymi arabami niby mają przechuj skilla ale od czasu do czasu koło im odpadnie
Buehehe tak, nie stać mnie na 10 albo 20 letnie parchate BMW.
I o to właśnie chodzi jeśli mowa o burakowozach, to co reprezentujesz tą wypiwiedzią. Innym auto służy do przemieszczenia się z punktu A do punktu B a burakom w BMW chodzi o przedłużenie sobie w ten sposób króciutkiego interesiku.
VT700 85'burakowozy bo sa juz tanie i mają jakiegoś powera, ja wrzucam w jeden worek stare bmw e36, hondy civic V, golfy III, i calibry, to są najbardziej wiejskie auta, ale tylko przez swoich właścicieli którzy myślą, że kupili super zajebistą brykę którą nawiasem mówiąc rucham prawie dwu tonowym volvo kombi, co innego silniki typu M w bmw, to inna liga i mało jakiego buraka stać na taki wynalazek. Kiedyś będą się wozić bmw e46, hondą accord, passatem b5 itp, ale najpierw muszą troche stanieć.
Nie chce żeby ktoś mnie źle odebrał, sam nie sram kasą, ale niestety taka jest prawda, wystarczy przejechać się po mieście albo miasteczku i wszystko widać pięknie jak na dłoni.
rucham prawie dwu tonowym volvo kombi
Ja do ruchania używam kutasa a samochodu do jeżdżenia.
No more comments.
Chyba cię niestety źle odebrałem, nie wiesz wiele ale wypowiedzieć się musisz. Zgadzam się, że często są to burakowozy ale akurat silnikowo nie tylko BMW MPower jest "inną ligą".
Honda - V-Tec
Golf - VR6
Calibra - C20LET 200+ KM