18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Uliczny drift BMW M5 E34
sobanek • 2012-07-30, 2:38

Niezły koleś

Prawie byłby hard!

Szukałem dokładnie, więc jeśli było, to z góry przepraszam, opieprzcie lepiej tego co beznadziejnie otagował post...
Zgłoś
metal15 2012-07-30, 2:48 4
pięknie to robi ale chyba długo tak nie polata z fartem, to coś jak z tymi driftującymi arabami niby mają przechuj skilla ale od czasu do czasu koło im odpadnie

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
synmackazklanu 2012-07-30, 2:59 6
Jak to się stało, że tak zajebiste samochody jak BMW kojarzą mi się z wieśniakami, dresami, głupimi lalkami itd,

BMW jako producent powinno zadbać o swoją reputację i zabronić sprowadzania aut z wiekiem +10 za wschodnią granicę niemiec a przy sprzedaży nowych robić prostą selekcję na podstawie testu na inteligencję, mianowicie kazać potencjalnemu nabywcy podać wynik równania 2+2*2, może w ten sposób sprzedaż spadła by o jakieś 50% ale utrzymali by jakiś standard marki. ja np. nie kupie BMW bo dla mnie to w tej chwili ostatni burakowóz.
Zgłoś
BrekiBMW 2012-07-30, 8:45 78
BMW wprowadziło ograniczenie jeśli chodzi o upalanie samochodów. Chodzi o model M oczywiście i skrzynie biegów która po wykorzystaniu ileś tam szans (strzały ze sprzęgła) traci gwarancję.

Każdy drze jape że BMW to burakowozy jednak zobaczcie sami co za glupoty gadacie. Przykładowo właśnie ten model e34 był jednym z ostatnich skladanych ręcznie w dziale motorsport i w wersjii kombi był jednym z najmocniejszych karawanów przez 10 lat.
Dodatkowo porównując inne samochody z tamtych lat produkcyjnych to niewiele z nich nie może się pochwalić takimi osiągnięciami. Przykładowo Opel, Fiat, Volvo, Seat i wiele innych. W nich najmocniejszymi silnikami były jednostki do max 2-2,5 l gdzie BMW produkowało już w latach 70-80 jednostki 3,5 litrowe i o dziwo można jeszcze spotkać te pojazdy na ulicach (BMW E32 E28)
Jest to firma która wkładała wiele pracy w komfort i prestiż jazdy a lista dostępnych wersji silnikowych zaczynała się na pojemności 1,6 a kończyła na 5,0.

Poza tym po prostu się przyznajcie że BMW nie raz wam na psuło krwi jak zostaliście wyjebani w waszym nowym Seacie przez 20 paroletnie BMW

Co do odpowiedzi kolegi powyżej to uważasz że to burakowozy a sam swoje buraki wiochmenie na targ wozisz passatem...

P.S. Wiem że neokidy i hejterzy zlecą się by sie na mnie dowartościować ale co Wy wiecie... ? I tak was nie stać
Zgłoś
genghiskhan 2012-07-30, 9:28 2
po jakiego grzyba wrzucać tu filmiki które mają z 5 lat jak nie więcej....i jeszcze pisze, że byłby hard - a skąd możesz to wiedzieć?
Zgłoś
wiktor4024 2012-07-30, 9:37
Pierwszy raz widze, wczoraj sie urodzilem
Zgłoś
ukcioo 2012-07-30, 9:48
ze niby gdzie miał być ten hard?
Zgłoś
M................k 2012-07-30, 9:50
Bolid
Młodzieży
Wiejskiej
Zgłoś
mutant 2012-07-30, 10:18 1
Fajnie pocisnął ale z drugiej strony za jakiś czas może jutro może za rok będę czytał na stronie internetowej albo oglądał na hardzie jak to idiota z BMW zabił 10 osób gdyż stracił panowanie nad kierownicą

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
synmackazklanu 2012-07-30, 11:04 14
@BrekiBMW
Coś dla fanów BMW, spróbuj znaleźć coś podobnego odnośnie innej marki samochodu, to mówi samo za siebie i właśnie o tym ja mówiłem.

ps. jeżeli poczułeś sie urażony to nie moja wina takie są realia i nie osądzaj mnie, że jeżdzę passatem kombi na stragan z burakami bo byś chciał mieć taki samochód jak ja i nie jest to BMW
Zgłoś
sobanek 2012-07-30, 11:16 22

@up, proszę bardzo!

+ niech zgadnę, jeździsz Hondą Civic?
Zgłoś
synmackazklanu 2012-07-30, 12:03
@up

zwracam honor haha
Zgłoś
Hubert-garrett 2012-07-30, 13:17
Gdzie ta m5 bo jej nie widze ?
Zgłoś
BrekiBMW 2012-07-30, 14:15
@synmackazklanu
wszelkie filmiki tego typu są wykonane przez takich jak Ty którzy specjalnie je robia by sie pośmiac i dowartościować. A passata nie chciał bym nawet za darmo gdyz jest to kupa gnoju bo od kiedy to diesel jest w osobówce? zeby był oszczędny? jak byś ciągał naczępe z paroma tonami towaru to rozumiem ale po co jeśli wozisz tylko swoje obesrane dupsko?
Druga sprawa ze jak dorośniesz i przejedziesz sie kiedyś tylnim napędem to zrozumiesz...
Zgłoś
czerwo64 2012-07-30, 16:41 9
za każdym razem gdy w temacie jest słowo BMW, w komentarzach zaczyna sie istny rozpierdol i wojna, ile razy jeszcze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów