📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
a co to kurwa za wiesniackie wrzutki? Nastepny gimbus co wyrusl, zalozyl okularki, kapelutek i mysli, ze jest fajny. nie wie, ze to kroczek od pedalstwa jest przeciez. sadistic schodzi na psy... znowu bedzie cala seria takich filmikow - wypromowac sie chce. a gimbusom i tak sie bedzie podobac wiec bedzie tego sporo... GDZIE JEST KURWA SADISTIC!!! taki prawdziwy sprzed kilku lat...
Widocznie kasa z reklam nie wystarczy, ale nie mam o nic żalu, ktoś włożył sporo pracy w ten portal więc dlaczego ma mu się to nie zwrócić. Jest taki zacny przycisk IGNORUJ przy tego typu wstawkach, gorąco polecam kliknąć i mieć wyjebane w typowo sadolowy sposób.
A sadistic znowu się kurwi...
Jeżeli ignorowanie gówna którego i tak nie da rady stąd wyjebać nazywasz wspieraniem pedalstwa to przy Twoim poście również kliknę 'ignoruj' widzę piw się zachciało.
Nie znacie się ludzie. To nie jest pedał tylko Konstanty Kwas. Jest osobą której płacą za robienie z siebie geja i cioty Fajna dupcia ta z aparatem na zęby. "Samowystarczalna"
Żeby nosić kapelusz to trzeba mieć klasę albo przynajmniej się odpowiednio ubrać -,-
Czemu On musi nosić te ciotowate-hipsterskie gadżety?
Damundo napisał/a:
Widocznie kasa z reklam nie wystarczy, ale nie mam o nic żalu, ktoś włożył sporo pracy w ten portal więc dlaczego ma mu się to nie zwrócić. Jest taki zacny przycisk IGNORUJ przy tego typu wstawkach, gorąco polecam kliknąć i mieć wyjebane w typowo sadolowy sposób.
Tak naprawdę portal tworzą użytkownicy, oni w większości wrzucają materiały. A od strony technicznej to szału tutaj nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów