📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak kurwa, kluby na Mazowieckiej, kolebka wszystkich wieśniaków. Kurwy chodzą w miniówkach nawet w pierdoloną zimę, prężą się pod tymi wszystkimi światłami, błyszczą jak neony nad burdelami. KURWA. Za każdym razem jak przejeżdżam przez Mazowiecką to chce mi się rzygać. Polscy studenci... JA PIERDOLE. Ten świat schodzi na psy. Co druga studentka to puszczydupa, na Mazowieckiej widać to aż za dobrze.
poznalem studentwo w paru miastach i trzeba przyznac ze nigdzie nie robili z siebie takich debili i wsiurow jak warszawiacy. co za tragedia. rozumiem pijanstwo pewnie jakies cpanie itp ale imprezujac ze studentami nie spotkalem sie jeszcze z takim debilami. teraz rozumiem skad sie bierze na przyklad pojebana wladza w naszym kraju. kwiat mlodzierzy polskiej jebana mac:/ az sie rzygac chce ta warszafka
4:26 ~ jak któryś sadol z Wawy to niech leci bo panienka pewnie dalej nieprzytomna
@up co to jest studentwo? Jakiś koleś?;o
Idź spakować tornister lepiej, jutro religia z rana
Idź spakować tornister lepiej, jutro religia z rana
"Biegłyśmy nago za alkochol"... zwykłe kurwy... w dodatku tanie. Studenci - kwiat młodzieży polskiej kurwa jego mać... nie mam matury nawet ale chyba jestem bardziej wartościowy niż ci wszyscy "studenci".
tempe cipy (mowa o wszystkich uwiecznionych w tym "reportażu")
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów