Niesamowity koleś, podziwiam i szanuję ulicznych grajków a ten prezentuje taki styl i klasę że to poezja. Oglądać z włączonymi na maksa głośnikami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niesamowity koleś, podziwiam i szanuję ulicznych grajków a ten prezentuje taki styl i klasę że to poezja. Oglądać z włączonymi na maksa głośnikami
nie rozumiem czemu to jedno wiadro się ciągle do mnie usmiecha
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
on ma jakiś tik nerwowy bo ciągle fajans przesuwa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Motyw stary jak Arnold Schwarzenegger.
Osobiście bardziej imponuje mi klasyczny filmik z tej kategorii który już ma chyba z 15 lat
/watch?v=RqrZM8Mcz1g
albo ziomeczek którego w Krakowie poznałem a "koncertuje" po całym świecie: /watch?v=tPmSBnk4li4 Oczywiście jak był w Krakowie to się musiała miejska przyjebać
Ogólnie dla perkusistów zawsze piwko!
Przy okazji pozdrawiam fanów DnB!
Osobiście bardziej imponuje mi klasyczny filmik z tej kategorii który już ma chyba z 15 lat
/watch?v=RqrZM8Mcz1g
albo ziomeczek którego w Krakowie poznałem a "koncertuje" po całym świecie: /watch?v=tPmSBnk4li4 Oczywiście jak był w Krakowie to się musiała miejska przyjebać
Ogólnie dla perkusistów zawsze piwko!
Przy okazji pozdrawiam fanów DnB!
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
to jest sto milionów razy lepsze od tych jebanych wyjców, co non stop śpiewają na ulicach piosenki Dżemu i Oasis
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów